Τα νέα είναι σοκαριστικά: ο «φτιαχτός» οργασμός δεν είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση…

Όποιος έχει δει την ταινία «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι» ξέρει καλά ότι οι γυναίκες μπορούν να προσποιηθούν περίφημα έναν οργασμό ακόμα και σε δημόσιο χώρο. Υπάρχουν βέβαια κι άλλες τραγικές αποδείξεις του γεγονότος, άσχετα αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε…

Έλα όμως που το κάνουν και οι άντρες! Σύμφωνα με νέα έρευνα-καταπέλτη, περισσότεροι από το 1/3 των αντρών παραδέχτηκαν ότι το έχουν κάνει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. Είτε το πιστεύετε είτε όχι (και καλύτερα όχι).

Άντρες λοιπόν από Αγγλία, ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία συμμετείχαν στην έρευνα-κεραυνό για την αντρική σεξουαλικότητα, παραδεχόμενοι ότι υπήρξαν στιγμές που αναγκάστηκαν να προσποιηθούν οργασμό. Το πώς μόνο αυτοί το ξέρουν (πώς προσποιείται κάποιος εκσπερμάτιση;).

Θέλετε και το καλύτερο; Γιατί λέτε ότι αναγκάστηκαν να μεταχειριστούν τέτοια… αθέμιτα μέσα; Ήθελαν λέει να σταματήσει η πράξη χωρίς να πληγώσουν τα αισθήματα της συντρόφου τους.

Τι να πει κανείς, φαίνεται ότι τα παραδοσιακά αντρικά αρχέτυπα δεν δουλεύουν πλέον και ο ανδρισμός έχει αλλάξει δραματικά. Και τα τελευταία προπύργια της αρρενωπότητας υποχωρούν μπροστά στον νέο ρόλο που επιφυλάσσει η μοντέρνα κοινωνία στον άντρα…