Το οφθαλμολογικό ιατρείο, Medifeye-Institute προσφέρει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες για μια σειρά οφθαλμολογικών παθήσεων, με τη χρήση νέας γενιάς μηχανημάτων. Το σημαντικότερο όλων, το οποίο σας εγγυάται ένα άριστο και ασφαλές αποτέλεσμα, είναι η υψηλή επιστημονική κατάρτιση και η εμπειρία της ομάδας, υπό την καθοδήγηση του επιστημονικού διευθυντή Χειρουργού-Οφθαλμίατρου Σπύρου Νίκα. Ενημερωθείτε για όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις – μικροεπεμβάσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο Medifeye-Institute και προγραμματίστε άμεσα μια εξέταση για την υγεία των οφθαλμών σας. 1. Οπτική Τομογραφία Συνοχής (OCT) Προσθίου και Οπισθίου ημιμορίου τελευταίας γενιάς για:

  • Μελέτη παθήσεων της Ωχράς Κηλίδας και του Αμφιβληστροειδούς γενικότερα
  • Μελέτη Γλαυκώματος με ανίχνευση της πάθησης σε πολύ αρχικά στάδια
  • Μελέτη παθήσεων του Κερατοειδούς

2. Τα πιο σύγχρονα Οπτικά Πεδία παγκοσμίως, με υπερσύγχρονο λογισμικό για πιο αξιόπιστα και γρήγορα αποτελέσματα

  • Απαραίτητο εργαλείο για παρακολούθηση του Γλαυκώματος αλλά και κάποιων νευρολογικών παθήσεων που σχετίζονται με απώλεια οπτικών πεδίων

3. Υπερσύγχρονη Τοπογραφία Κερατοειδούς Pentacam για:

  • Προεγχειρητικό Έλεγχο Διαθλαστικών Επέμβάσεων (Διόρθωση Μυωπίας, Υπερμετρωπίας, Αστιγματισμού)
  • Μελέτη κερατόκωνου και προεγχειρητική εκτίμηση για σταθεροποίηση της πάθησης

ΜΑΤΙΑ 4. Μέτρηση πάχους Κερατοειδούς με παχύμετρο τελευταίας γενιάς για:

  • Μελέτη Γλαυκώματος
  • Προεγχειρητικό Έλεγχο Διαθλαστικών Επεμβάσεων

5. Πλήρης Παιδο-οφθαλμολογικός Έλεγχος (παιδιά άνω των 3 ετών) και Αντιμετώπιση Αμβλυωπίας 6. Μελέτη Στραβισμού και Διπλωπίας 7. Διάγνωση και θεραπεία Φλεγμονών 8. Μελέτη Παθήσεων της Οφθαλμικής Επιφάνειας (Ξηροφθαλμία-Επιπεφυκίτιδες-Βλεφαρίτιδες) Ο επιστημονικός Διευθυντής Δρ. Σπύρος Νίκας είναι πιστοποιημένος στον ΕΟΠΥΥ για συνταγογράφηση φαρμάκων, παραπεμπτικών και γυαλιών, καθώς και συμβεβλημένος με το Υπουργείο Μεταφορών, για πραγματοποίηση των απαραίτητων οφθαλμολογικών εξετάσεων που χρειάζονται για έκδοση ή ανανέωση Διπλώματος Οδήγησης.

Μικροεπεμβάσεις που γίνονται στο ιατρείο μας

  1. Θεραπεία με ΒΟΤΟΧ
  2. Διάνοιξη Χαλαζίων

dwyxs1es Επικοινωνήστε με το οφθαλμολογικό ιατρείο Medifeye-Institute (Μιλτιάδου 1, Κηφισιά) για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές μας στις διαγνωστικές εξετάσεις, τηλ. επικοινωνίας  210 8013793-4.