Η κύρια πηγή τροφικής δηλητηρίασης παραμένει το σπίτι, παρά το γεγονός ότι φοβόμαστε περισσότερο για όσα καταναλώνουμε έξω από αυτό. Τα βακτηρίδια που σχετίζονται με τις τροφογενείς ασθένειες είναι κυρίως η σαλμονέλα, το εσερίχια κόλι και το καµπυλοβακτηρίδιο. Οι καταναλωτές, ενώ κατά ένα μεγάλο μέρος είναι ενήμεροι για τα ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια τροφίμων, ακόμα δεν παίρνουν την υγιεινή στην κουζίνα αρκετά στα σοβαρά. Διαβάστε τη συνέχεια στο baby.gr