Με το καλοκαίρι να βρίσκεται στο ζενίθ του οι περισσότεροι επιλέγουν να δροσίζονται δίπλα σε κάποια παραλία, φορτίζοντας τις μπαταρίες τους με αναζωογονητικές βουτιές.

Οι ατέλειωτες ώρες που περνάτε δίπλα στο κύμα πέρα από χαλάρωση, σας προσφέρουν την ιδανική αφορμή για να συνδυάσετε γυμναστική και διασκέδαση. Ρακέτες, μπιτς βόλεϊ, ή κανό, οι επιλογές είναι πολλές κι ό,τι κι αν διαλέξετε το σίγουρο είναι ότι θα σας βγάλουν από τη χειμερινή ραστώνη.

Κι αν φέτος το καλοκαίρι αποφασίσετε να ανεβάσετε την αδρεναλίνη στα ύψη, τα extreme sports αποτελούν την κατάλληλη επιλογή με την ταχύτητα και το υγρό στοιχείο να κυριαρχούν. Το θαλάσσιο σκι, η ιστιοπλοΐα και το kitesurfing απαιτούν καλή φυσική κατάσταση, ισορροπία και όρεξη για δράση.

Παράλληλα όμως πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για συνεχείς πτώσεις, σκαμπανεβάσματα στο νερό και απρόσμενα ατυχήματα. Παρ΄όλα αυτά δε χρειάζεται να μείνετε μακριά από τη δράση, καθώς η μαγεία των καλοκαιρινών σπορ είναι αξεπέραστη και το αίσθημα που σας προσφέρει μοναδικό.

Σύμμαχος σας απέναντι σε κάθε πληγή είναι το Sofargen® Spray που διευκολύνει και επιταχύνει τη φυσική επούλωση, εύκολα και με ασφάλεια. Χάρη στην πρωτοποριακή σύνθεσή του με καολίνη και αργυρούχο σουλφαδιαζίνη αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τους μικροτραυματισμούς, όπως αμυχές, εκδορές, κοψίματα και επιφανειακά τραύματα.

«Όλα σε 1 για τις πληγές»

Με την τετραπλή του δράση δημιουργεί μηχανικό προστατευτικό φραγμό στην πληγή, διατηρεί το τραύμα στεγνό, αποτρέπει τη μικροβιακή μόλυνση ενώ διευκολύνει και επιταχύνει την επούλωση.

Είναι φιλικό προς το περιβάλλον, απλό στη χρήση και με προσιτό κόστος, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να έχετε ένα… φαρμακείο στα χέρια σας όπου κι αν βρίσκεστε, σε ένα προϊόν. Το Sofargen® Spray αντικαθιστά τις γάζες, το τραυμαπλάστ, το οξυζενέ, το αντισηπτικό και το βαμβάκι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις φάσεις επούλωσης της πληγής.

Είναι απαραίτητο σε κάθε φαρμακείο, στο σπίτι, στο εξοχικό, στο αθλητικό κέντρο και γενικότερα όπου υπάρχει κίνδυνος μικροτραυματισμών. Αποτελεί έναν ισχυρό σύμμαχο ενάντια στους τραυματισμούς για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ό,τι κι αν συμβεί.