Η ραδιοφωνική παραγωγός και αθλήτρια βόλεϊ Πωλίνα Τριγωνίδου εμπιστεύτηκε την DHI Global Medical Group για την ενδυνάμωση των μαλλιών της και μοιράζεται την εμπειρία της. – DHI Θεσσαλονίκης; Εσύ, γιατί; Είχα ακούσει καλά λόγια από άντρες φίλους που είχαν πάει εκεί για μεταμόσχευση μαλλιών. Βέβαια δεν ήταν μόνο τί είχα ακούσει από αυτούς αλλά και τι έβλεπα ως ποιότητα αποτελέσματος. Φυσικό ήταν λοιπόν, ακόμη και για κάτι απλό όπως η δική μου περίπτωση να απευθυνθώ στους καλύτερους. Είδα και τη σελίδα τους στα social media και κατάλαβα πως για την ενδυνάμωση των μαλλιών μου ήταν αυτοί που χρειαζόμουν, χωρίς να χρειαστεί να φύγω από τη Θεσσαλονίκη.

kwjrh2
Η Πωλίνα Τριγωνίδου με τον Δημήτρη Γαλανίδη, ραδιοφωνικό παραγωγό και τηλεοπτικό παρουσιαστή
– Πόσο καιρό κράτησε η θεραπεία; Τίποτε. Το πολύ ένα εικοσάλεπτο. Αν το ήξερα ότι ήταν τόσο γρήγορο και απλό, θα το είχα κάνει πολύ νωρίτερα. – Είσαι προφανώς μια γυναίκα με εντυπωσιακή εμφάνιση. Πόσο σε επηρέασε η θεραπεία στις κοινωνικές σου υποχρεώσεις; Καθόλου. Η θεραπεία κράτησε ελάχιστα, χωρίς καμία επίπτωση στην εμφάνισή μου ακόμη και την ίδια ημέρα. Αν δεν το έλεγα, δεν θα το καταλάβαινε κανείς. – Γιατί επέλεξες την DHI Θεσσαλονίκης; Ως Θεσσαλονικιά έχω ακούσει πολλές φορές καλά λόγια από τρίτους. Μετά από μια πρώτη επικοινωνία μαζί τους ήμουν σίγουρη πως ξέρουν το αντικείμενο καλύτερα από τον κάθε έναν.
kwjrh3
Ο Γιώργος Κοτταρίδης, CEO DHI Θεσσαλονίκης, η Πωλίνα Τριγωνίδου και ο Δημήτρης Γαλανίδης
– Το αποτέλεσμα δικαίωσε την επιλογή σου; Απόλυτα. Το αποτέλεσμα είναι απίστευτο. Οι τρίχες του κεφαλιού μου έχουν δυναμώσει και τα μαλλιά μου είναι πιο λαμπερά από ποτέ. – Ποιο είναι το μήνυμά σου στις κοπέλες που αντιμετωπίζουν παρόμοιο θέμα με τα μαλλιά τους; Να μην διστάσουν να επισκεφτούν την DHI γιατί πραγματικά είναι η λύση στο πρόβλημα τους. Γρήγορα, ανώδυνα και με εγγυημένο αποτέλεσμα, αν είναι στην DHI Θεσσαλονίκης.