Η αγάπη της μάνας για το παιδί της δεν έχει όρια και αυτό το απέδειξε με τον πλέον μεγαλειώδη τρόπο η Αναστασία Όντου που γέννησε το… εγγόνι της. Η 67χρονη γιαγιά από τον Αμπελώνα της Λάρισας έφερε στον κόσμο το πρωί της Τρίτης την εγγονή της…

«Αισθάνομαι χαρούμενη γιατί αγαπάω το παιδί μου και το εγγόνι μου» λέει η 67χρονη στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και προσθέτει: «Μας έτυχε να έχει η κόρη μου να έχει μια επιπλοκή και να μην μπορεί να μείνει έγκυος και κάποια στιγμή λέω: Εγώ! Η ιδέα ήταν δική μου. Εφόσον μπορούσα, από ιατρικής πλευράς, γιατί όχι; Δεν πήγα να γίνω μαμά. Πήγα να γίνω γιαγιά. Έτσι νιώθω. Γιαγιά».

Η κόρη της κ. Όντου προσπαθούσε επτά χρόνια να κάνει ένα παιδί. «Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι όντως έχει γίνει πραγματικότητα το όνειρο μου. Όταν μου το είπε, της απάντησα πως “μαμά, είσαι μεγάλη. Δεν γίνεται”. Εκείνη μου είπε να ρωτήσω τον γιατρό. Όταν τον ρώτησα μου είπε πως αν είναι γερή και βέβαια μπορεί» τόνισε η κόρη τη Αναστασίας Όντου, ενώ ο βιολογικός πατέρας του παιδιού, φανερά συγκινημένος, σημείωσε πως: «περάσαμε πολλά, μέχρι να έρθει αυτό το μωρό».