Απαλλαγείτε από την καθημερινή ταλαιπωρία του τρυπήματος στα δάκτυλα, με το σύστημα FreeStyle Libre, που σας επιτρέπει να μετράτε τα επίπεδα γλυκόζης παντού, γρήγορα και διακριτικά. Ο πόνος και η ταλαιπωρία, συχνά αποτρέπουν από το να παρακολουθείτε τακτικά τα επίπεδα γλυκόζης, με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν καθημερινές συνήθειες, όπως η οδήγηση ή ο ύπνος. Ωστόσο, η μέτρηση είναι σημαντική για να διασφαλίζετε επαρκή γλυκαιμικό έλεγχο και να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά το διαβήτη. Το FreeStyle Libre είναι εύκολο στη χρήση, καθώς εφαρμόζετε απλώς έναν αισθητήρα σε μέγεθος όσο ένα κέρμα των 2 ευρώ στο πίσω μέρος του άνω βραχίονα, που καταγράφει αυτόματα τη γλυκόζη μέρα – νύχτα για έως και 14 ημέρες και τον σαρώνει με μια μικρή συσκευή ανάγνωσης. Η σάρωση, διαρκεί 1 δευτερόλεπτο και μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας εμφανίζοντας με ακρίβεια την τρέχουσα ένδειξη της γλυκόζης, την τάση που δείχνει την κατεύθυνση και το ρυθμό μεταβολής της γλυκόζης τα τελευταία 15 λεπτά. Εμφανίζει επίσης και ένα γράφημα γλυκόζης με το ιστορικό των τελευταίων 8 ωρών, αλλά και την κατεύθυνση και τον ρυθμό μεταβολή της γλυκόζης τα τελευταία 15 λεπτά.

Ασφαλέστερη οδήγηση

freestyle2 Τα άτομα με διαβήτη που οδηγούν, πρέπει να ελέγχουν αποτελεσματικά το σάκχαρό τους, ώστε να μειώσουν τον κίνδυνο μιας σοβαρής υπογλυκαιμικής κρίσης κατά την διάρκεια της οδήγησης. Παρόλα αυτά, μόνο το 26% των ατόμων με διαβήτη ελέγχουν τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα τους πριν από την οδήγηση και ακόμη λιγότεροι (16%) κάνουν συστηματικό έλεγχο όταν οδηγούν για περισσότερο από δύο ώρες, σύμφωνα με νέα έρευνα της εταιρείας Abbott. Με το σύστημα παρακολούθησης διαβήτη FreeStyle Libre, που διατίθεται ήδη στην Ελλάδα, μπορείτε να κάνετε την παρακολούθηση της γλυκόζης ευκολότερη και να νιώθετε ασφάλεια την ώρα της οδήγησης.

Ξέγνοιαστος ύπνος

freestyle Ο ύπνος μπορεί συχνά να σας προκαλεί άγχος εξαιτίας του κινδύνου εμφάνισης υπογλυκαιμιών ή υπεργλυκαιμιών και της δυσκολίας να παρακολουθείτε τα επίπεδα και τη διακύμανση της γλυκόζης, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το FreeStyle Libre, παρέχει έναν πλούσιο όγκο δεδομένων για τα επίπεδα και τις τάσεις της γλυκόζης και σας βοηθάει να απολαύσετε έναν ξέγνοιαστο ύπνο. Διευκολύνετε την καθημερινότητά σας και βελτιώστε την ποιότητα ζωής σας! Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το σύστημα παρακολούθησης γλυκόζης FreeStyle® Libre με Τεχνολογία Flash, μέσω της ιστοσελίδας freestylelibre.gr  και μπορείτε να το παραγγείλετε, καλώντας στα τηλέφωνα 800 11 222 688 & 210 9985220. freestyle1