Καθημερινά θρασύδειλοι βάζουν φόλες και δολοφονούν τα αδέσποτα. Υπάρχουν μάλιστα περιστατικά που τα κρεμούν ή τα πετούν στα σκουπίδια, όπως επισημαίνει στο σχόλιό του στο newsbeast.gr, αναγνώστης. Και γι’ αυτό ζητά να συμπαρίστανται όλοι στους πιο πιστούς φίλους των ανθρώπων.

«Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σχετικά με το θέμα που ανοίξατε, για τις κακοποιήσεις των αδέσποτων και όχι μόνο, που καθημερινά συμβαίνουν στη χώρα μας. Επειδή στην εποχή μας το θεωρώ ανεπίτρεπτο να μην γνωρίζει ο κόσμος τι πραγματικά συμβαίνει. Έχουμε τόσα μέσα επικοινωνίας κ προπάντων την τηλεόραση, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ενημέρωση τέτοιων περιστατικών. Δυστυχώς, μόνο εμείς που ασχολούμαστε με τα αδέσποτα, τα μαθαίνουμε.

Καθημερινά πέφτουν φόλες, κακοποιούνται δεκάδες αδέσποτα, πετιούνται στα σκουπίδια κουτάβια δεμένα σφιχτά σε σακούλες, εγκαταλείπονται πάρα πολλά και πολλά άλλα. Ειδικά με τις φόλες, έχει παραγίνει το κακό, διότι αν αναλογιστεί κανείς, ότι υπάρχουν άτομα που κάθονται και μαγειρεύουν και ύστερα βάζουν καρφιά ή δηλητήριο μέσα, αντί να δώσουν το φαγητό σε έναν άνθρωπο που πεινάει πραγματικά, θα διαπιστώσει ότι υπάρχει μεγάλη ανωμαλία στον κόσμο.

Και το μεγαλύτερο μέσον, η τηλεόραση, που μπορεί να αναδείξει όλα αυτά τα θέματα, δεν δίνει απολύτως καμία σημασία σε τέτοια σοβαρότατα περιστατικά. Προσοχή γιατί οι φόλες μπορούν να αποβούν μοιραίες και για τα παιδάκια που δε ξέρουν».

Το newsbeast.gr ανοίγει το μεγάλο θέμα των αδέσποτων τετράποδων φίλων μας. Μπορείτε να στείλετε τις απόψεις σας στο [email protected] ή να προβάλλετε τις δραστηριότητές σας σε ό,τι αφορά την προστασία των ζώων. Εδώ μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις γύρω από το θέμα.