Το New York College (NYC) μέσω των ακαδημαϊκών συνεργασιών του με αναγνωρισμένα Ευρωπαϊκά και Αμερικανικά Πανεπιστήμια, προσφέρει υψηλής ποιότητας πολυπολιτισμική εκπαίδευση. Το NYC, από το 1989 όταν ιδρύθηκε στην Αθήνα, προσφέρει με συνέπεια και ευθύνη, πρωτοποριακές εκπαιδευτικές ευκαιρίες και επαγγελματικές εξειδικεύσεις.

Συνδυάζοντας την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά με τα πρότυπα του αμερικάνικου και ευρωπαϊκού συστήματος εκπαίδευσης, το New York College προετοιμάζει τους αυριανούς επιστήμονες και τα στελέχη επιχειρήσεων, ώστε να αποκτήσουν μια διεθνή οπτική και να προσαρμοστούν σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον εργασίας.

Το New York College Αθήνας και Θεσσαλονίκης έχει λάβει άδεια ίδρυσης και λειτουργίας ως κολλέγιο από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΦΕΚ 2061Β/23-08-2013). Οι απόφοιτοι του NYC μπορούν να διεκδικήσουν την επαγγελματική ισοδυναμία των πτυχίων τους, υποβάλλοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Υπουργείο Παιδείας (www.minedu.gov.gr). Ο εκπαιδευτικός όμιλος New York College είναι πιστοποιημένος και αναγνωρισμένος από το Βρετανικό Συμβούλιο Πιστοποίησης (BAC) ως ίδρυμα που παρέχει ανώτατη εκπαίδευση.

Department of Engineering & Informatics (Μηχανικών και Πληροφορικής)
UNDERGRADUATE (Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών)

– BS Computer Science
– BS in Information Systems
– BSc (Hons) in Internet Engineering & Web Management
– BSc (Hons) in Computer Networking
– BSc (Hons) Computing

POSTGRADUATE (Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών)

– M.Sc in Internet Engineering & Web Management
– PhD by Publication

Οι εφαρμογές βελτιστοποίησης στα Business Processes μέσω Πληροφοριακών Συστημάτων σε όλους ανεξαιρέτως τους επιχειρηματικούς κλάδους, αποτελούν τον κύριο μοχλό ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος που σε συνδυασμό με την έλλειψη σωστά καταρτισμένων στελεχών Πληροφορικής στην Ελληνική και διεθνή αγορά, δημιουργούν έντονη ζήτηση για επαγγελματίες Πληροφορικής και Μηχανικών Δικτύων με άρτια πρακτική και θεωρητική γνώση της ειδικότητάς τους. Ανταποκρινόμενο σ’ αυτήν ακριβώς τη ζήτηση, και επιβεβαιώνοντας την φήμη του ως ένα από τα κορυφαία κολέγια στην Ελλάδα, το New York College (NYC) διευρύνει τις συνεργασίες του με Βρετανικά και Αμερικανικά Πανεπιστήμια και προσφέρει Bachelor’s και Masters σε ειδικότητες τεχνολογιών αιχμής στους χώρους της Επιστήμης Υπολογιστών, Δικτύων Υπολογιστών και Εφαρμογών Internet και Web.

Προς την ίδια κατεύθυνση, το NYC έχει πιστοποιηθεί και από την Cisco Systems ως Cisco Networking Academy και προσφέρει στους φοιτητές του την δυνατότητα τελειοποίησης των δεξιοτήτων τους στη διαχείριση δικτύων, με την απόκτηση του πιο αναγνωρίσιμου στην αγορά επαγγελματικού διπλώματος Cisco CCNA.

Με την ολοκλήρωση των προγραμμάτων, οι απόφοιτοι έχουν ποικιλία επιλογών σε τομείς δικτύωσης, διαχείρισης ιστοσελίδας, business-to-business επικοινωνίας και πληροφορικής. Οι απόφοιτοι του New York College με πτυχίο σε πληροφορική και μηχανικών πληροφορικής μπορούν να αποκτήσουν την επαγγελματική ισοτιμία βάσει της διαδικασίας που προβλέπει το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Αιτήσεις εγγραφών πραγματοποιούνται καθ όλη τη διάρκεια του έτους που προηγείται της έναρξης των μαθημάτων τον Οκτώβριο κάθε ακαδημαϊκού έτους.

NEW YORK COLLEGE
ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Αμαλίας 38 Σύνταγμα, Τ.Κ 10558
Τηλ. 210 3225961-2 Φαξ. 210 3233337
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Θεσσαλονίκης 286, 177 78
Τηλ.: +(30) 210 48 38 071 Fax: +(30) 48 200 67
E-mail: [email protected]

NEW YORK COLLEGE
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Διεύθυνση
Κατσιμίδη 6, Τ.Κ 54639
Τηλ. 2310 889879 Φαξ. 2310 835211
E-mail: [email protected]

Website: www.nyc.gr

Το New York College στα social media
Facebook: www.facebook.com/nyc.gr
YouTube: www.youtube.com/nycath
Twitter: twitter.com/nyc_gr