Θέσεις γυμναστών, νηπιαγωγών, δασκάλων και άλλων ειδικοτήτων προσφέρονται σε Βελεστίνο και Γλυφάδα. Επίσης στο Δήμο Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη προσφέρεται μια θέση εργασίας σε πτυχιούχο Ειδικής Αγωγής ενώ και ο ΟΑΕΔ θα προσλάβει δάσκαλό ή ή φιλόλογο ή ειδικό παιδαγωγό με διδακτορικό ή μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή.

Σε επικοινωνία που είχε το newsbeast​.gr με το Δήμο Γλυφάδας γνωστοποιήθηκε ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους έως και τις 7 Μαρτίου. Στον εν λόγω Δήμο προσφέρονται 4 θέσεις νηπιαγωγών που θα προσληφθούν με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου που θα λήξει στις 31 Ιουλίου του 2014.

Εκτός από τους νηπιαγωγούς θα προσληφθούν και 4 γυμναστές για χρονικό διάστημα απασχόλησης έως 12 μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Αθλητική & Πολιτιστική Παρέμβαση ‘Κ.Α.Π.ΠΑ.’» Δήμου Γλυφάδας, Καραϊσκάκη 34 & Β. Τσιτσάνη Γλυφάδα, Τ.Κ.: 16675, υπόψιν κ.κ. Γουναρίδη Αναστάσιου, Ελευθεριάδου Μαρίας και Αγγελόπουλου Γεωργίου (τηλ. επικοινωνίας:210-9602130). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Προκήρυξη Γλυφάδας

Βελεστίνο

Εκτός από τις προσλήψεις εκπαιδευτικών στο Δήμο Γλυφάδας προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν και από το ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Δημοτικό Νομικό Πρόσωπο Δήμου Ρήγα Φεραίου». Ειδικότερα θα προσλάβει εκπαιδευτικό προσωπικό με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού 6 (Έξι) ατόμων, για την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων (ΚΔΑΠ).

Στο Βελεστίνο θα προσληφθούν 1 δάσκαλος, 1 νηπιαγωγός, 1 καθηγητής θεατρικής αγωγής, 1 μουσικής και 1 εικαστικός. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση από 21/2/2014 έως 4/3/2014 στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Πεζόδρομος Ρήγα Φεραίου 66, Ισόγειο Δημαρχείου Βελεστίνου, Αρμόδιος υπάλληλος Κωνσταντίνος Αθ. Γιάτσιος, τηλ. 24253-50213

Προκήρυξη Βελεστίνου

Δήμος Νεάπολης-Συκεών

Επίσης ένας εκπαιδευτικό ειδικής αγωγής θα προσλάβει και ο Δήμος Νεάπολης – Συκεών στη Θεσσαλονίκη με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου έως και τις 31 -8-2014. Για την εν λόγω θέση αναφέρεται ότι μπορούν να τη διεκδικήσουν άτομα με τα ακόλουθα προσόντα:

Πτυχίο ή δίπλωµα Ειδικής Αγωγής µε κατευθύνσεις: α) ∆ασκάλου είτε β) Παιδαγωγού ∆ηµοτικής Εκπαίδευσης ή Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής µε κατεύθυνση Εκπαίδευσης Ατόµων µε Ειδικές Ανάγκες ΑΕΙ ή το οµώνυµο πτυχίο ή δίπλωµα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστηµίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραµµάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ηµεδαπής ή ισότιµος τίτλος σχολών της ηµεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην προκήρυξη του Δήμου.

ΟΑΕΔ

Για την υλοποίηση προγράμματος κατάρτισης ο ΟΑΕΔ θα προσλάβει φιλόλογο ή δάσκαλό ή ειδικό παιδαγωγό με διδακτορικό ή μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή και εμπειρία στην ειδική αγωγή. Αιτήσεις κατατίθενται έως τις 4 Μαρτίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ανατρέξουν στη σχετική προκήρυξη.

Επιμέλεια: Καλόγηρος Βασίλειος