Χρηματικά βραβεία θα χορηγήσει η εστία Ναυτικών στα παιδιά εν ενεργεία και συνταξιούχων ναυτικών που φοίτησαν στα ΑΕΙ κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-13.

Προκειμένου να γίνει κάποιος δικαιούχος ισχύουν οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

– Ο δικαιούχος πρέπει να έχει απαραίτητα διαγωνισθεί επιτυχώς στο ελάχιστο όριο μαθημάτων (υποχρεωτικά και κατά επιλογή) που προβλέπονται από τον οδηγό σπουδών της κάθε σχολής και των δύο εξαμήνων και η γενική βαθμολογία που θα προκύψει από τις επιμέρους βαθμολογίες να μην είναι μικρότερη από 8.

– Προκειμένου για πτυχιούχους, αντίγραφο του πτυχίου ή βεβαίωση της σχολής ότι ο/η ενδιαφερόμενος /η έχει ονομαστεί πτυχιούχος με μέσο όρο βαθμολογίας 8 και άνω .

Μετά από επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα της εστίας ναυτικών μας γνωστοποιήθηκε ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 28 Φεβρουαρίου, ενώ το ύψος του χρηματικού βραβείου ανέρχεται στα 500 ευρώ.

Για περισσότερες διευκρινήσεις τα ενδιαφερόμενα τέκνα των ναυτικών θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο τηλ. 210-4176059 (εσωτ.102) ή να επισκεφτούν αυτοπροσώπως την εστία Ναυτικών στην οδό Φίλωνος 97-99 στον Πειραιά. Επίσης πληροφορίες μπορούν να βρουν και στην ιστοσελίδα της Εστίας Ναυτικών.