«Το μέλλον ανήκει σε εκείνους που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους» είχε δηλώσει στο παρελθόν η Eleanor Roosevelt θέλοντας να εμπνεύσει τους φοιτητές. Ανεξαρτήτως ηλικίας ή επαγγελματικής εμπειρίας, οι μεταπτυχιακές σπουδές είναι ουσιαστικά μία επένδυση στο μέλλον και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται. Με γνώμονα τα παραπάνω, κάθε ενδιαφερόμενος οφείλει να επιλέγει το πρόγραμμα που θα παρακολουθήσει με βάση όχι μόνο τους επαγγελματικούς του στόχους, αλλά και τις δυνατότητες που το κάθε πρόγραμμα προσφέρει για ανεξάρτητη μάθηση, δικτύωση και πρακτική εφαρμογή των γνώσεων. Το Mediterranean College, το 1ο Ιδιωτικό Κολέγιο της Ελλάδας, προσφέρει διεθνώς αναγνωρισμένα Master’s υψηλού επιπέδου και επαγγελματικής αξίας, σε συνεργασία με ένα από τα πιο σύγχρονα και παγκοσμίως αποδεκτά για την ποιότητα των σπουδών και τις πρακτικές και εφαρμόσιμες γνώσεις που παρέχει  στους φοιτητές του, Πανεπιστήμια, το TOP50 University of Derby της Βρετανίας. Τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Κολεγίου είναι προσεκτικά επιλεγμένα ώστε να επεκτείνονται στους πιο περιζήτητους και νευραλγικούς τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πληροφορικής, Ψυχολογίας, Επιστημών Αγωγής, Τουρισμού & Μηχανικών και να καλύπτουν τις ανάγκες των φοιτητών σήμερα:

Master’s in Business

Κορωνίδα των μεταπτυχιακών σπουδών στο Κολέγιο αποτελεί το MBA Global, το οποίο απευθύνεται σε στελέχη και πτυχιούχους κάθε κατεύθυνσης που επιθυμούν να αποκτήσουν όλες τις απαραίτητες δεξιότητες προκειμένου να ηγηθούν με επιτυχία επιχειρήσεων και οργανισμών, ξεπερνώντας τις προκλήσεις του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Το ΜBA του Mediterranean College είναι σήμερα το δημοφιλέστερο ΜΒΑ στην Ελλάδα με πάνω από 150 φοιτητές, καθώς και το μοναδικό διεθνές MBA, με ισχυρό διεθνή προσανατολισμό σε όλες τις θεματικές ενότητες. Παράλληλα, το 1ο Ιδιωτικό Κολέγιο της Ελλάδας εισάγει φέτος στο πρόγραμμα σπουδών του και το MBA Global Finance του University of Derby, το οποίο εξετάζει σε βάθος όλους τους τομείς Διοίκησης Επιχειρήσεων με έμφαση στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση. Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College παρέχει, επίσης, στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα πραγματοποίησης μεταπτυχιακών σπουδών στο Marketing με το MSc Marketing Management.

Master’s in Hospitality Management

Πέραν από τα μεταπτυχιακά που αφορούν σε Διοίκηση Επιχειρήσεων γενικότερα, απόφοιτοι οικονομικών ή επιχειρησιακών σχολών αλλά και πτυχιούχοι κάθε κατεύθυνσης προσανατολίζονται πολύ συχνά και στο MSc International Hospitality Management, ένα ισχυρό τίτλο μεταπτυχιακό σπουδών που αντανακλά ένα ευρύ πλέγμα γνώσεων και ικανοτήτων στο πεδίο της Διοικητικής Επιστήμης στο χώρο της Φιλοξενίας.

Master’s in Psychology

Ιδιαίτερη ανταπόκριση βρίσκουν και τα μεταπτυχιακά προγράμματα της Σχολής Ψυχολογίας, το MSc Cognitive Behavioural Psychotherapy, το μοναδικό ψυχοθεραπευτικό πρόγραμμα Γνωσιακής- Συμπεριφοριστικής Ψυχοθεραπείας στην Ελλάδα  σε επίπεδο Master και το MSc Integrative Counselling & Psychotherapy, ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα το οποίο εξειδικεύεται στη Συνθετική Προσέγγιση, προσφέροντας στους αποφοίτους τη δυνατότητα να εργαστούν είτε ως αυτόνομοι θεραπευτές, είτε να επιλέξουν ακαδημαϊκή καριέρα. Αξίζει να σημειωθεί στο σημείο αυτό, ότι η Σχολή Ψυχολογίας είναι η Σχολή με τη μεγαλύτερη εμπειρία στην παροχή ψυχοθεραπευτικών προγραμμάτων στην Ελλάδα (1977) και όλα τα προγράμματά της πληρούν τις προϋποθέσεις των επαγγελματικών συλλόγων της Βρετανίας (BPS, BACP, BABCP) και οδηγούν σε επαγγελματική κατοχύρωση των αποφοίτων μας και στην Ελλάδα.

Master’s in Education

Επιπλέον, για τους επαγγελματίες στις Επιστήμες της Αγωγής, αλλά και τους αποφοίτους τμημάτων κοινωνικών επιστημών, στο Mediterranean College υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης εξειδικευμένης γνώσης πάνω σε σύγχρονα παιδαγωγικά θέματα στον τομέα της Ειδικής Αγωγής – Μαθησιακών Δυσκολιών, με το MA Education (Special Educational Needs and Disabilities), αλλά και η δυνατότητα να παρακολουθήσουν το  μοναδικό Master στην Ελλάδα στη Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων, το MA Education (Leadership and Management).

Master’s in Computing

Στις τεχνολογικές επιστήμες, οι φοιτητές προσανατολίζονται στο MSc Advanced Computer Networks, ένα πρόγραμμα το οποίο εμβαθύνει στο γνωστικό αντικείμενο των δικτύων, με ταυτόχρονη επικέντρωση στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας. Παράλληλα, ξεχωρίζει γιατί επικεντρώνεται και στη διαχείριση, στην ασφάλεια των δικτύων αλλά και στα ασύρματα δίκτυα, δημιουργώντας ένα πιο ολοκληρωμένο προφίλ υποψηφίου επαγγελματία.

Master’s in Engineering

Τα δύο ΝΕΑ μεταπτυχιακά προγράμματα της Σχολής Μηχανικών MSc Mechanical Engineering and Design & MSc Civil Engineering and Construction καλύπτουν πλήθος πεδίων της επιστήμης του Μηχανολόγου και του Πολιτικού Μηχανικού, ενώ τα μαθήματα  διαθέτουν  απολύτως τεχνικό χαρακτήρα και βρίσκουν εφαρμογή σε σύγχρονα θέματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες μηχανικοί. Οι φοιτητές έρχονται σε επαφή με πολλά λογισμικά στο πλαίσιο διαφόρων μαθημάτων, με αποτέλεσμα να αποκτούν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της γνώσης εξειδικευμένων λογισμικών προσομοιώσεων που θα χρησιμοποιήσουν  αργότερα στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Σπουδές με πλεονεκτήματα

  • Προγράμματα σπουδών αναγνωρισμένα και πιστοποιημένα από ισχυρούς βρετανικούς φορείς (CMI, BPS, BACP, BABCP κ.α.)
  • Πρόσφατα ανανεωμένο περιεχόμενο και υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκό προσωπικό.
  • Σύγχρονες υποδομές  & υπηρεσίες στα πρότυπα διεθνών πανεπιστημίων (ψηφιακή πλατφόρμα μάθησης, βιβλιοθήκες, Κέντρο Μαθησιακής Στήριξης, Συμβουλευτικό Κέντρο, Career Office, κ.α.).
  • Διευρυμένο σύστημα υποτροφιών και επιδοτήσεων διδάκτρων -50% βάσει ακαδημαϊκών και οικονομικών κριτηρίων.
  • Εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης με επαγγελματίες και επιχειρήσεις της αγοράς και συμμετοχή φοιτητών στο ολοκληρωμένο σχέδιο απασχολησιμότητας του Mediterranean College (www.mc-employability.gr)
  • Ευέλικτη διδασκαλία, προσαρμοσμένη σε στελέχη (μαθήματα απογεύματα/ Σαββατοκύριακα, εξατομικευμένη στήριξη, γραπτές εργασίες).

Επικοινώνησε σήμερα για περισσότερες πληροφορίες

Mediterranean College Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600 Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779 www.medcollege.edu.gr [email protected]