Η «Ρένα της Φτελιάς», η γυναίκα σεφ που τίμησε τη χώρα μας με τη διάκρισή της ως «Η πρώτη καλύτερη Γυναίκα Σεφ Παγκοσμίως» για το 2015 με εστιατόρια σε Αθήνα και Μύκονο που έγιναν πόλος έλξης όλου του ελληνικού και διεθνούς jet set, έρχεται στο Κέντρο δια βίου Μάθησης ΑΚΜΗ (ΚΔΒΜ ΑΚΜΗ) σε ένα μοναδικό σπονδυλωτό κύκλο σεμιναρίων – προσιτό σε όλους- πάνω στα μυστικά της Μαγειρικής.

Όλα όσα θέλουμε να γνωρίζουμε για τα κρυμμένα κλειδιά των επιτυχημένων πιάτων, τα μυστικά του φύλλου και πώς να το ανοίγουμε εύκολα και γρήγορα, πώς να κάνουμε ελκυστικά τα ψάρια, τα λαχανικά και τα φρούτα στα παιδιά μας,  προτάσεις για παιδικά σνακ  αλμυρά και γλυκά που μας βγάζουν ασπροπρόσωπους σε παιδικά πάρτι, σχολείο, εξοχή κ.λπ., η χρήση των εποχιακών φρούτων και λαχανικών και εποχιακά πιάτα υψηλής διατροφικής αξίας και δεκάδες ακόμα μυστικά που θα μοιραστεί μαζί μας η πολύχρονη εμπειρία και το μεράκι της διεθνώς αναγνωρισμένης Ελληνίδας ΣΕΦ.

Το σεμινάριο παρέχει και κάτι μοναδικό: Μαγειρέματα μαζί με τα παιδιά μας! Φέρτε τα παιδιά σας και μάθετε μαζί να μαγειρεύετε πιάτα που ανεβάζουν τη διατροφική δύναμη του καθημερινού διαιτολογίου της οικογένειας, διευκολύνουν τη συνεργασία και εκπαιδεύουν τα παιδιά μας από νωρίς σε υψηλά διατροφικά standards.

Πρόγραμμα διεξαγωγής σεμιναρίων-workshops

1η ενότητα – Τρίτη 4/7 – 17.00-21.00: Παραδοσιακά και πρωτότυπα εποχιακά φαγητά και γλυκά, η διατροφική δύναμη των εποχιακών υλικών.  Σπάνια και μοναδικά καλοκαιρινά πιάτα υψηλής διατροφικής πρόσληψης. Κόστος 90 ευρώ

2η ενότητα – Πέμπτη 6/7 – 17.00-21.00:   Τα μυστικά του φύλλου. Πώς να ανοίγουμε εύκολα και γρήγορα φύλλο χωριάτικο, σφολιάτας κλπ για εκπληκτικές χειροποίητες πίτες αλμυρές και γλυκές. Ιδέες και προτάσεις για πίτες από όλη την Ελλάδα. Κόστος 90 ευρώ.

3η ενότητα – Δευτέρα 10/7 – 17.00-21.00:    Τα παιδικά σνακ. Ιδέες και λύσεις για πάρτι, σχολείο, εκδρομή, εξοχή. Χρήση υλικών υψηλής διατροφικής δύναμης για παιδιά παιδικής και εφηβικής ηλικίας, σε αλμυρές και γλυκές ιδέες που θα λατρέψουν τα παιδιά. Κόστος 90 ευρώ

4η ενότητα – Τρίτη 11 /7 – 17.00-21.00:  Φαγητά που αποφεύγουν τα παιδιά αλλά και πολλοί μεγάλοι! Όσπρια, θαλασσινά, ψάρια, κ.λπ. Προτάσεις και πιάτα που απογειώνουν τη γεύση. Κόστος 90 ευρώ

5η ενότητα – Πέμπτη 13/7 – 16.00-20.00: Μαγειρεύουμε φαγητά και γλυκά ΜΑΖΙ με τα παιδιά μας! Ένα μοναδικό workshop γονέων και παιδιών που εκπαιδεύει τα μικρά παιδιά και αυξάνει τη συνεργασία της οικογένειας. Κόστος 100 ευρώ: (Η συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό προϋποθέτει την παρακολούθηση της 3ης και της 4ης ενότητας. Για κάθε ενήλικα επιτρέπεται η συμμετοχή ενός παιδιού 5-15 ετών εντελώς δωρεάν).

Για όσους παρακολουθήσουν και τις 5 ενότητες, θα τους χορηγηθεί έκπτωση 10% επί του συνολικού κόστους. Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ, Πατησίων 125 Αθήνα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας και δηλώσεις συμμετοχής, 210-9769510

Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχών θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες και στα παιδιά.