Θέλεις να σπουδάσεις ένα επάγγελμα που ανταποκρίνεται στην προσωπικότητα, τα ενδιαφέροντα και τις επιθυμίες σου. Νιώθεις όμως γύρω σου την εργασιακή αβεβαιότητα και βλέπεις την ανασφάλεια για το μέλλον στα πρόσωπα των γνωστών σου. Για αυτό το λόγο θέλεις η επιλογή σου, να σου δώσει τη δυνατότητα να νιώσεις σιγουριά χωρίς να μειώσεις τις προσδοκίες σου και να βάλεις μέτρο στα όνειρά σου. Το αντικείμενο των σπουδών σου θα καθορίσει και το μέλλον σου και ξέρεις σίγουρα ότι θέλεις να σου προσφέρει επαγγελματική αποκατάσταση. Μην ποντάρεις τυχαία την τύχη σου. Εξασφάλισε με συνέπεια το μέλλον σου διαλέγοντας ένα επάγγελμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς και προσφέρει εργασιακή σταθερότητα εν μέσω κρίσης. Οπλίσου με τα απαραίτητα εφόδια επιλέγοντας μέσα από τα πιο σύγχρονα επαγγέλματα και εξασφάλισε μια επιτυχημένη καριέρα βασισμένη σε «γερά θεμέλια». Ακολούθησε τα βήματα της επιτυχίας διαλέγοντας προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες της αγοράς εργασίας. aiugsau

Τουρισμός και φιλοξενία

Ο τουρισμός είναι και θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν ο μεγαλύτερος εργοδότης. Αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κλάδους της ελληνικής οικονομίας προσφέροντας αξιόλογες θέσεις εργασίας και σίγουρες επαγγελματικές προοπτικές. Επίλεξε το προπτυχιακό και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του τμήματος Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Σπουδών του BCA College και απογείωσε την καριέρα σου.

Ναυτιλιακές σπουδές

Η ναυτιλία της χώρας μας κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της θαλάσσιας μεταφορικής δυναμικότητας παγκοσμίως. Διεκδίκησε τις υψηλότερες θέσεις σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και οικονομικές μονάδες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ναυτιλίας και των μεταφορών. Επίλεξε τα προπτυχιακά προγράμματα και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του τμήματος Ναυτιλίας και Μεταφορών του BCA College για σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση.

Ένας ψηφιακός κόσμος

Το ψηφιακό μάρκετινγκ αποτελεί ήδη αναπόσπαστο μέρος κάθε επιχείρησης καθώς καλύπτει τις ανάγκες για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση των ψηφιακών της μέσων. Απόκτησε εξειδικευμένη γνώση σχετικά με τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εφαρμογή μιας στρατηγικής ψηφιακού μάρκετινγκ. Επίλεξε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του BCA College και στόχευσε σε κορυφαίες θέσεις εργασίας.

Χρηματοοικονομικές σπουδές

Έναν κρίσιμο ρόλο στον κόσμο των επιχειρήσεων παίζει η λογιστική και η χρηματοοικονομική. Δεν υπάρχει οικονομική μονάδα που να μην έχει την ανάγκη της οργάνωσης και διαχείρισης ενός σύγχρονου λογιστηρίου. Επίλεξε το προπτυχιακό πρόγραμμα του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του BCA College που είναι σχεδιασμένο βάσει των αναγκών της ελληνικής και της διεθνούς αγοράς.