Το Mediterranean College ανακοινώνει τις τελευταίες θέσεις του νέου τμήματος για το πρόγραμμα MSc Advanced Computer Networks. Για όλους εμάς στο Mediterranean College, εκπαίδευση σημαίνει εμπιστοσύνη. Εμπιστεύσου τις μεταπτυχιακές σπουδές Πληροφορικής & Δικτύων και απόκτησε όλες τις απαραίτητες δεξιότητες προκειμένου να εξασφαλίσεις μία επιτυχημένη καριέρα και να ανταποκριθείς στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και στις τεχνολογικές εξελίξεις, με το πρόγραμμα. Σπουδές με πλεονεκτήματα mmasterr2

  • Το Mediterranean College είναι το εξειδικευμένο Κολλέγιο σε σπουδές Δικτύων & Ασφάλειας και πιστοποιημένη ακαδημία της Cisco, της μεγαλύτερης εταιρείας δικτύων παγκοσμίως, από το 2009.
  • Το πτυχίο απονέμεται απευθείας από το University of Derby, ένα από τα 50 κορυφαία Πανεπιστήμια της Βρετανίας (Guardian University Guide 2017) και παγκοσμίου φήμης Πανεπιστήμιο για τα υψηλά επίπεδα απασχολησιμότητας των αποφοίτων Πληροφορικής.
  • Στο πρόγραμμα ενσωματώνεται  μέρος της ύλης της ισχυρής πιστοποίησης Cisco – CCNP και οι απόφοιτοι μπορούν να συμπληρώσουν τον ακαδημαϊκό μεταπτυχιακό τίτλο MSc με τις πιο ισχυρές πιστοποιήσεις Δικτύων που αναζητούν οι εργοδότες.
  • Η εκπαίδευση διεξάγεται σε προσομοιωτές δικτύων μεγάλης κλίμακας & στα πιστοποιημένα από τη Cisco CCNA/CCNP εργαστήρια.
  • Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από κορυφαίους ερευνητές & έμπειρους επαγγελματίες δικτύων, οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι από τη Cisco εισηγητές.
  • Οι φοιτητές παράγουν προσωπικό ερευνητικό έργο, με δυνατότητα δημοσίευσης σε διεθνή συνέδρια και περιοδικά.
  • Είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σύγχρονου εργαζόμενου (δυνατότητα part-time φοίτησης, μελέτη και πρόσβαση σε επιστημονικές πηγές και διαλέξεις μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας).

Εξασφάλισε σήμερα μία από τις τελευταίες θέσεις των νέων τμημάτων, με επιδότηση διδάκτρων έως και 50%.

Σπουδές στο Marketing Management

mmasterr1 Το πρόγραμμα MSc Marketing Management έχει ως στόχο να ενισχύσει τις διοικητικές και ηγετικές δεξιότητες των συμμετεχόντων και να τους προσφέρει ακριβώς αυτό που ζητούν οι σύγχρονες επιχειρήσεις από τα στελέχη Marketing. Για όλους εμάς στο Mediterranean College, εκπαίδευση σημαίνει εμπιστοσύνη. Εμπιστεύσου τις μεταπτυχιακές σπουδές Marketing και απόκτησε ένα αναγνωρισμένο πτυχίο, διεκδικώντας μια σημαντική επαγγελματική σταδιοδρομία, στον Τομέα της Διοίκησης Marketing, με το πρόγραμμα: MSc Marketing Management Σπουδές με πλεονεκτήματα

  • Το πτυχίο απονέμεται απευθείας από το University of Derby και είναι  αναγνωρισμένο στην Ελλάδα ως επαγγελματικά ισοδύναμο με εκείνο των δημοσίων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ.
  • Είναι το μοναδικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα που προσφέρεται στην Ελλάδα και είναι πιστοποιημένο από το Chartered Institute of Marketing (CIM Accredited Status). Παράλληλα με το μεταπτυχιακό τίτλο MSc, οι φοιτητές μπορούν να αποκτήσουν το CIM Professional Diploma in Marketing (διπλή πιστοποίηση).
  • Το περιεχόμενό του είναι πρόσφατα ανανεωμένο, με έμφαση σε καινοτόμα μαθήματα: διαπολιτισμική επικοινωνία, digital media, ηθική επιχειρήσεων, καινοτομία.
  • Η διδασκαλία είναι προσαρμοσμένη σε στελέχη (ηλεκτρονική τάξη, ατομική υποστήριξη, αξιολόγηση μέσω γραπτών εργασιών κ.α.)
  • Ο τρόπος αξιολόγησης είναι επαγγελματικά προσανατολισμένος και δημιουργικός και βασίζεται σε γραπτές εργασίες τύπου project.
  • Τα προγράμματα Marketing του University of Derby είναι τα κορυφαία στο είδος τους μεταξύ όλων των Βρετανικών Πανεπιστημίων με την κατάταξή τους να είναι στην 1η θέση βάσει της προσωπικής ανάπτυξης και στη 2η θέση βάσει της συνολικής ικανοποίησης των φοιτητών.

Εξασφάλισε σήμερα μία από τις τελευταίες θέσεις των νέων τμημάτων, με επιδότηση διδάκτρων έως και 50%.

Σπουδές Τουρισμού & Φιλοξενίας

mmasterr3 Το Mediterranean College ανακοινώνει τις τελευταίες θέσεις του νέου τμήματος για το πρόγραμμα MSc International Hospitality Management. Θέλεις να ανελιχθείς στον κλάδο του Τουρισμού; Επίλεξε ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς στις προκλήσεις μιας επιτυχημένης διοίκησης με διεθνείς προοπτικές. Για όλους εμάς στο Mediterranean College, εκπαίδευση σημαίνει εμπιστοσύνη. Εμπιστεύσου τις μεταπτυχιακές σπουδές Τουρισμού & Φιλοξενίας και απόκτησε σύγχρονες- εφαρμόσιμες γνώσεις στη Διεθνή Διοίκηση Μονάδων Φιλοξενίας , με το πρόγραμμα: MSc International Hospitality Management Σπουδές με πλεονεκτήματα

  • Πρόκειται για ένα ισχυρό μεταπτυχιακό με διεθνείς προοπτικές σε ένα άκρως εφαρμοσμένο αντικείμενο – αυτό της Φιλοξενίας – και όχι σε γενικές και θεωρητικές σπουδές «Τουρισμού».
  • Το πτυχίο απονέμεται απευθείας από το University of Derby, ένα από τα 50 καλύτερα Πανεπιστήμια της Βρετανίας και Νο1 Πανεπιστήμιο σε σπουδές Τουρισμού από τα εκπροσωπούμενα στη χώρα μας (Guardian University Guide 2017).
  • Το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από το Institute of Hospitality, γεγονός που επιβεβαιώνει την εγκυρότητα και τη διασύνδεσή του με την αγορά εργασίας.
  • Η διδασκαλία πλαισιώνεται από case studies & simulations σε πραγματικό περιβάλλον ή/και με συμμετοχή των επαγγελματιών (Ξενοδόχων, Διευθυντών Ξενοδοχείων, Διευθυντών Τμημάτων).
  • Οι επαγγελματικές δεξιότητες των φοιτητών ενισχύονται μέσα από επισκέψεις στα κορυφαία ξενοδοχεία της Αττικής, συμμετοχή στις επαγγελματικές εκθέσεις, πρακτική συμμετοχή σε μεγάλα events.
  • Η συμμετοχή στο πρόγραμμα συνεπάγεται εξασφαλισμένη πρακτική άσκηση στις μεγαλύτερες μονάδες φιλοξενίας της χώρας και οι απόφοιτοι έχουν άριστες προοπτικές μόνιμης απασχόλησης  σε ένα δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων που αποτελείται από μεγάλα ξενοδοχεία και resorts, κρουαζιερόπλοια και άλλες τουριστικές μονάδες.

Εξασφάλισε σήμερα μία από τις τελευταίες θέσεις των νέων τμημάτων, με επιδότηση διδάκτρων έως και 50%.

Σπουδές στην Εκπαίδευση

mmasterr4 Το Mediterranean College ανακοινώνει τις τελευταίες θέσεις του νέου τμήματος για το πρόγραμμα MA Education (Special Educational Needs & Disabilities). Ειδικές ανάγκες και μαθησιακές δυσκολίες. Πώς μπορεί να τις αντιμετωπίσει ο σύγχρονος παιδαγωγός; Για όλους εμάς στο Mediterranean College, εκπαίδευση σημαίνει εμπιστοσύνη. Εμπιστεύσου τις μεταπτυχιακές σπουδές Εκπαίδευσης και απόκτησε αναγνωρισμένο πτυχίο, διεκδικώντας μια σημαντική επαγγελματική σταδιοδρομία, στον Τομέα των Παιδαγωγικών, με το πρόγραμμα: MA Education (Special Educational Needs & Disabilities) Σπουδές με πλεονεκτήματα

  • Το Mediterranean College, μέσω της συνεργασίας του με το University of Derby παρέχει σύγχρονα, αναγνωρισμένα Bachelor’s & Master’s  (επαγγελματικά ισοδύναμα με αυτά των Ελληνικών ΑΕΙ) στην Επιστήμη της Εκπαίδευσης . Το University of Derby κατέχει την 16η θέση από όλα τα Βρετανικά Πανεπιστήμια σε σπουδές Εκπαίδευσης και την 1η θέση στην Ελλάδα, μεταξύ αυτών που εκπροσωπούνται στη χώρα μας (Guardian University Guide 2017) .
  • Το MA Education (Special Educational Needs and Disabilities) απευθύνεται σε όσους εργάζονται ήδη στο χώρο της εκπαίδευσης αλλά και σε απόφοιτους τμημάτων κοινωνικών επιστημών και στοχεύει να προσφέρει εξειδικευμένη γνώση πάνω σε σύγχρονα παιδαγωγικά θέματα και ειδικότερα στον τομέα της Ειδικής Αγωγής – Μαθησιακών Δυσκολιών.
  • Είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σύγχρονου εργαζόμενου (block delivery με κάποια Σάββατα μέσα στο μήνα, μελέτη και πρόσβαση σε επιστημονικές πηγές και διαλέξεις μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας).
  • Περιλαμβάνει πρακτική εκπαίδευση σε αξιολόγηση & παρέμβαση στις μαθησιακές δυσκολίες, καθώς και έντονα διαδραστική & βιωματική διδασκαλία με συμμετέχοντες – επαγγελματίες από διαφορετικούς χώρους στην Εκπαίδευση.
  • Προσφέρονται ειδικές επιδοτήσεις διδάκτρων για Εκπαιδευτικούς.
  • Την εγκυρότητα του προγράμματος πλαισιώνουν οι διαπιστεύσεις του Mediterranean College από το εκπαιδευτικό κέντρο International Montessori Center, καθώς και από την Παγκόσμια Οργάνωση Προσχολικής Αγωγής (ΟΜΕΡ).

Εξασφάλισε σήμερα μία από τις τελευταίες θέσεις των νέων τμημάτων, με επιδότηση διδάκτρων έως και 50%.

Mediterranean College

Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600 Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779 www.medcollege.edu.gr [email protected]