Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του τραγικού περιστατικού της αυτοκτονίας του γιου δημοσιογράφου στη Νάξο. Ο γιος της δημοσιογράφου βρέθηκε κρεμασμένος σε μια μικρή αποθήκη, στο σπίτι του στη Χώρα της Νάξου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του naxostimes.gr το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (πριν από μία ώρα περίπου), όταν ο άνδρας εντοπίστηκε κρεμασμένος από σχοινί στην αποθήκη του σπιτιού του, από τη σύζυγό του, η οποία σοκαρισμένη ειδοποίησε άμεσα τις αρχές και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η σύζυγός του μέχρι να φτάσουν οι αρχές τον είχε κατεβάσει από το σχοινί με το οποίο ήταν κρεμασμένος και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νάξου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως όλα δείχνουν ο άνδρας θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν διευκρινιστεί τα αίτια γι αυτή του την πράξη, ενώ δεν βρέθηκε κανένα σημείωμα που να έχει αφήσει πριν προχωρήσει στην πράξη του αυτή.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές όλα οδηγούν στην αυτοχειρία αφού δεν υπάρχει καμία υπόνοια για οποιαδήποτε άλλη επίθεση. Το άψυχο σώμα του θα μεταφερθεί στον Πειραιά για νεκροψία-νεκροτομή. Για το περιστατικό έρευνες κάνει το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου.