Με αισθήματα εθνικής υπερηφάνειας και συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Πειραιά ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου, με την καθιερωμένη παρέλαση και με μία δράση συμβολικού χαρακτήρα στη θάλασσα της Πειραϊκής.

Σύμφωνα με το piraeuspress.gr οι εικόνες που αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν σήμερα στην Πειραϊκή προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης, καθώς ο Δήμος Πειραιά τοποθέτησε μια μεγάλη ελληνική σημαία στην επιφάνεια της θάλασσας στον Όρμο Αφροδίτης.

Στην δράση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης με την οικογένειά του, η Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κα Ανδριάνα Ζαρακέλη και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων κ. Αλέξανδρος Παλατιανός, ο οποίος ανέφερε πως η συμβολική ανάπτυξη της ελληνικής σημαίας στη θάλασσα της Πειραϊκής τονίζει το εθνικό αίσθημα απέναντι στο έργο που επιτέλεσαν οι πρόγονοί μας.

Τη διοργάνωση της δράσης είχε η Διεύθυνση Εξωστρέφειας του Δήμου Πειραιά με την συμβολή της Α’ Δημοτικής Κοινότητας, του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων, του Λιμενικού Σώματος, του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος και του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Πειραϊκής «Ο Άγιος Νικόλαος».