Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου της Κρήτης όταν 21χρονη επιτέθηκε, όπως περιγράφεται, λυσσαλέα σε συνομήλική της, και μάλιστα μπροστά από τον χώρο εργασίας της, επειδή θεωρούσε εσφαλμένα ότι φλέρταρε τον σύντροφό της.

Η παθούσα ανυποψίαστη μόλις είχε σταθμεύσει το μηχανάκι της και ετοιμαζόταν να κατευθυνθεί στο μαγαζί που εργάζεται όταν δέχθηκε την πρώτη μπουνιά από την 21χρονη κατηγορούμενη. Η κοπέλα σχεδόν έχασε την ισορροπία της, αντιλαμβανόμενη όμως ότι κινδυνεύει, το έβαλε στα πόδια, καλώντας σε βοήθεια.

Η 21χρονη την καταδίωξε και συνέχισε να την χτυπάει με μανία. Συνάδελφοι της παθούσας και θαμώνες μπήκαν στη μέση προκειμένου να την προστατεύσουν. Στον τόπο του συμβάντος ήταν και ο φίλος της 21χρονης, το υποτιθέμενο …μήλον της έριδος, με την παθούσα να επιμένει ότι ουδέποτε υπήρξε από μέρους της η παραμικρή ερωτική προσέγγιση προς το πρόσωπό του.

Η υπόθεση εκδικάστηκε τη Δευτέρα (13/3) στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου. Η 21χρονη κάθισε στο εδώλιο με τις κατηγορίες της απλής σωματικής βλάβης, της απειλής και της κλοπής (κατηγορείται ότι άρπαξε το κινητό της παθούσας και το πέταξε), ενώ ο φίλος της με την κατηγορία της συνέργειας σε απλή σωματική βλάβη.

Η νεαρή παθούσα περιέγραψε στο δικαστήριο καρέ-καρέ το συμβάν, χαρακτήρισε ως επικίνδυνη την κατηγορούμενη, λέγοντας ότι έχει εμμονή μαζί της. Ανέφερε ότι περίπου 10-15 ημέρες πριν, η 21χρονη άρχισε να την ενοχλεί στο Instagram και να την απειλεί. Είπε ακόμα ότι φοβάται για τη ζωή της και ζήτησε από το δικαστήριο την προστασία της και την παραδειγματική τιμωρία της. Η κατηγορούμενη κρίθηκε ένοχη, της επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 13 μηνών με αναστολή υπό τον όρο να μην προσεγγίζει με κανένα τρόπο την παθούσα.

Ένοχος κρίθηκε και ο σύντροφος της, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών με αναστολή, επίσης με τον όρο να μην προσεγγίζει την παθούσα. Την ικανοποίηση του για την απόφαση του δικαστηρίου εξέφρασε ο δικηγόρος της νεαρής παθούσας, Ελευθέριος Κάρτσωνας, ο οποίος την χαρακτήρισε υποδειγματική.