Βαρύ είναι το κλίμα και στην Κατερίνη καθώς η πόλη θρηνεί για την 34χρονη Αθηνά που άφησε την τελευταία της πνοή κατά τη σύγκρουση τρένων και ετοιμάζεται να της πει το «τελευταίο αντίο». Η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει στις 4 μετά το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι στον ιερό ναό Αγίας Άννας.

Η Αθηνά, ήταν μητέρα ενός αγοριού μόλις δύο ετών και βρισκόταν στο μοιραίο τρένο μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στην Κατερίνη και είχε ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου από το 2019. Επαγγελματικά είχαν εργαστεί σε αρκετά μπαρ της πόλης. Το περασμένο Σαββατοκύριακο επέλεξαν να αφήσουν το παιδάκι τους, τον μικρό Χρήστο, στην Κατερίνη και να ταξιδέψουν στην Αθήνα για το τριήμερο. Όμως, η μοίρα είχε άλλα σχέδια για το ζευγάρι που επέστρεφε με το τρένο IC62, έχοντας εισιτήρια για το βαγόνι νούμερο 3.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Σύμφωνα με το voria.gr δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση ο σύζυγος της Αθηνάς σηκώθηκε από το κάθισμά του για να πάει τουαλέτα σε άλλο βαγόνι, πιο πίσω στον συρμό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η σύγκρουση των τρένων τον βρήκε όρθιο ενώ βάδιζε σε άλλο βαγόνι. Από την πτώση του έσπασε δύο πλευρά και το ισχίο του. Η αγαπημένη του Αθηνά, την οποία άφησε για λίγα λεπτά για να μετακινηθεί στο τέταρτο βαγόνι ήταν στους αγνοούμενους μέχρι χθές, Πέμπτη, οπότε και η σορός της αναγνωρίστηκε…  κι ενώ ο Νίκος νοσηλευόταν στην Ορθοπεδική Κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας.

Η μοίρα έπαιξε ένα τραγικό παιχνίδι στους γονείς του δίχρονου Χρήστου. Η κοινωνία της Κατερίνης είναι συγκλονισμένη, εκατοντάδες μηνύματα και στόρι στα social media στέλνουν συλλυπητήρια για τον χαμό της Αθηνάς.