Η μητέρα της 13χρονης από το Ηράκλειο στην Κρήτη που κατήγγειλε για βιασμό τον πατριό της, «έσπασε» την σιωπή της και ισχυρίστηκε πως θεωρεί αβάσιμη την κατηγορία και αθώο τον σύντροφο της.

Δίχως να δείξει τα χαρακτηριστικά της, μίλησε στην εκπομπή «Tlive» και ανέφερε ότι «μου φαίνεται πολύ παράξενο γιατί ήμουν μονίμως στο σπίτι, επειδή δεν εργάζομαι. Είμαι συνέχεια με τα παιδιά, ο σύζυγός μου φεύγει στις 7 το πρωί για δουλειά, γυρνάει αργά το βράδυ. Η κόρη μου δημιουργούσε πάντα ζήλιες, είχαμε θέματα με τον χαρακτήρα της, ήταν πάντα ατίθαση, ζωηρή, ήθελε να είναι το επίκεντρο. Γιατί μετά από πολλά χρόνια έφτιαξα ξανά τη ζωή μου. Ειδικά τώρα με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού, το πιστεύω ακόμη πιο πολύ. Αν πριν το πίστευα μία φορά, τώρα το πιστεύω περισσότερο. Είχαν μια φυσιολογική σχέση πατέρα – κόρης».

Επίσης, σημείωσε ότι «δεν μπορώ να το καταλάβω. Ήμουν όλη μέρα εδώ, αποκλείεται να είχε συμβεί κάτι τέτοιο. Όπου πήγαινα ήταν μαζί μου. Δεν ήταν μόνη της, ήταν η πεθερά μου εδώ. Το σπίτι ποτέ δεν έμενε άδειο. Η συμπεριφορά του ήταν πάντα φυσιολογική, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. Είμαι πεπεισμένη ότι δεν ισχύει η καταγγελία».

«Έχω πάθει εγκεφαλικό, δεν μπορώ να συνέλθω. Το παιδί δεν μου είχε πει τίποτα. Αν ήταν έτσι ή αν είχαμε κάτι να κρύψουμε, δεν θα πηγαίναμε όλοι μαζί στο τμήμα. Αυτός μου λέει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ακουμπήσει τα παιδιά», πρόσθεσε στη συνέχεια.