Σειρά διακρίσεων έλαβε για το 2010 το πεντάστερο ξενοδοχείο Galaxy Hotel Iraklio, καθώς τόσο η πρωτοπόρος εταιρεία σε θέματα τουρισμού Expedia όσο και ο δικτυακός τόπος tripadvisor.com το τοποθέτησαν στην κορυφή της λίστας των ξενοδοχείων που προσφέρουν.

Συγκεκριμένα, ανάμεσα σε πάνω από 110.000 ξενοδοχεία με τα οποία συνεργάζεται η Expedia διεθνώς, το Galaxy ανακηρύχθηκε το κορυφαίο ξενοδοχείο παγκοσμίως για το 2010 με κριτήρια ποιότητας, γενικής εμπειρίας πελάτη και αξίας.

Παράλληλα, το ξενοδοχείο απέσπασε από το tripadvisor.com ( άνω από 2,5 εκατομμύρια χρηστών ημερησίως) τo Certificate of Excellence 2010, ως ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία για το 2009-2010 και από τα μοναδικά ξενοδοχεία παγκοσμίως που οι χρήστες της ιστοσελίδας βαθμολόγησαν πάντα με 100% άριστες βαθμολογίες.

Το βραβείο αυτό δόθηκε με βάση τις εμπειρίες και βαθμολογίες των πελατών του Galaxy που χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα tripadvisor.

Στο μεταξύ, το Galaxy απέσπασε το βραβείο Top City Hotel 2009-2010 από το διεθνές ταξιδιωτικό portal zoover.com, ενώ το αμερικανικό γαστρονομικό περιοδικό Saveur, το οποίο αφιέρωσε το τεύχος του Αυγούστου 2010 αποκλειστικά στην Ελλάδα, ξεχώρισε to Galaxy Hotel Iraklio και το αναφέρει ως κορυφαίο προορισμό διαμονής και γαστρονομίας στην Κρήτη και στην Ελλάδα.