Πρώην στενός συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη και του Γιάννη Σερβετά, γνωστός από τη συμμετοχή του στα σκετσάκια της θρυλικής εκπομπής «ΑΜΑΝ, Τα καθάρματα», δίνει τη δική του μάχη για να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Ο Βασίλης Πιπέρης νοσηλεύεται στο γενικό νοσοκομείο Λάρισας, έπειτα από ένα βαρύ εγκεφαλικό και δύο ανακοπές που του άλλαξαν ριζικά τη ζωή.

Σύμφωνα με την «Espresso», ο μπασίστας με το ανεξάντλητο χιούμορ το 2010 παρουσίασε μεγάλη πίεση και κατέρρευσε μπροστά από μια ταβέρνα όπου βρισκόταν με φίλους. Πέντε χρόνια αργότερα, περνά ακόμη τον δικό του Γολγοθά και δίνει μάχη για να ξεπεράσει τα σοβαρά προβλήματα υγείας.

Οι συμπατριώτες του αποφάσισαν να τον βοηθήσουν με μια συναυλία αλληλεγγύης προκειμένου να του συμπαρασταθούν και να τον ενισχύσουν οικονομικά. Στο πλευρό του έχει σταθεί, όπως ο ίδιος λέει, και ο Γιάννης Σερβετάς που του προσέφερε τεράστια οικονομική βοήθεια, καθώς και ο πρώην εργοδότης του που έκανε καταγγελία στον εαυτό του για να πληρώσει 105 ένσημα στον Βασίλη Πιπέρη.