Σε εργασίες διαγράμμισης στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, θα προχωρήσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, μετά την υπογραφή από τον περιφερειάρχη σύμβασης, προϋπολογισμού 60.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί μέρος ενός συνολικού σχεδιασμού που αφορά το οδικό δίκτυο ευθύνης της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με παρεμβάσεις και στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες.

Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις, όπως γίνεται γνωστό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στοχεύουν στο να αντιμετωπίσουν κατά προτεραιότητα τις ανάγκες διαγράμμισης που αφορούν στον άξονα του οδοστρώματος και των οδικών τμημάτων όπου η υφισταμένη διαγράμμιση έχει υποστεί τις μεγαλύτερες φθορές στο οδικό δίκτυο των Τρικάλων.

Σε δηλώσεις του, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε πως ακόμη και σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο για τη χώρα και κατ’ επέκταση για την αυτοδιοίκηση, βασικό μέλημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας αποτελεί η κατά το δυνατό ασφαλέστερη μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και η διακίνηση των εμπορευμάτων.