Μεγάλο bazaar φροντίδας και ομορφιάς με ποικιλία προϊόντων σε εκπτώσεις έως και -70%, διοργανώνει η Henkel Hellas.

Η Henkel Hellas, πιστή στο ανοιξιάτικο ραντεβού της, σας προσκαλεί να ανανεωθείτε στο bazaar που διοργανώνει από τις 7 έως τις 10 Μαΐου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα γραφεία της εταιρείας, Κύπρου 23, Μοσχάτο.

Το bazaar θα ανοίξει τις πόρτες του την Πέμπτη 7 Μαΐου από τις 13:00 μ.μ – 19:00 μ.μ, ενώ στις 8 Μαΐου μπορείτε να το επισκεφτείτε από τις 10.00 π.μ. έως 19.00 μ.μ. Στο bazaar φροντίδας και ομορφιάς της Henkel Hellas θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε κορυφαία προϊόντα της εταιρείας με εκπτώσεις που αγγίζουν μέχρι και το 70%.

Προϊόντα προσωπικής περιποίησης και υγιεινής (καλλυντικά προϊόντα ευρείας, επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου), προϊόντα για τη φροντίδα του νοικοκυριού (απορρυπαντικά, καθαριστικά) και προϊόντα συγκόλλησης, διόρθωσης ή απορρόφησης υγρασίας σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές!

Φυσικά, οι αγαπημένες σας μάρκες, Dixan, Neomat, Persil, Bref, Pattex, Loctite, Ariasana, Pritt, Syoss, Gliss, Palette, Supersoft, Silken Color, Phyto Color, Taft, Diadermine, Theramed, Fa, Schwarzkopf Professional, BC, 3D MENSION και INDOLA, θα είναι όλες εκεί σε τιμές έκπληξη και η Henkel σας προσκαλεί να τις αποκτήσετε.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στις σελίδες των brands στο Facebook Dixan, Neomat, Persil, Taft, Syoss, Diadermine, Fa, Schwarzkopf, Theramed, Schwarzkopf Professional.