Στο σενάριο που θέλει την μητέρα της τετράχρονης Άννυ να μη γνώριζε το φρικιαστικό έγκλημα του πατέρα και να προσπαθούσε να προστατεύσει τον 27χρονο Βούλγαρο, αλλά όχι να συγκαλύψει τη δολοφονία, στάθηκε η συνήγορος της μητέρας της Άννυ, Στ. Γεωργίου.

«Ήδη εκκρεμεί ποινική δίωξη σε βάρος της μητέρας, η οποία δεν έχει καμία σχέση με το αν γνώριζε ή δεν γνώριζε, αν κάλυψε ή δεν κάλυψε. Οι αστυνομικές Αρχές και το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής την άφησε ελεύθερη» τόνισε ο δικηγόρος της μητέρας της Άννυ.

«Η ποινική δίωξη ασκήθηκε για κάποιους λόγους σκοπιμότητας».

«Η μητέρα άφησε το παιδί για να το πάει στη μάνα του. Η μάνα του του το παρέδωσε. Εάν η μάνα δεν μπορούσε να καταλάβει ποιον έχει γεννήσει ποιος θα έπρεπε να καταλάβει» διερωτήθηκε αναφερόμενος στη γιαγιά της Άννυ, διευκρινίζοντας ότι εκείνη ήταν που τη μεγάλωσε στη Βουλγαρία.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργίου ισχυρίστηκε ότι από το μυαλό της μητέρας δεν πέρασε ποτέ ότι μπορεί ο πατέρας της Άννυ να είχε κάνει κακό στο παιδί. «Ήταν μπροστά σε συζητήσεις με τον πατέρα, που τον καλούσα να πει αν έχει συμβεί κάτι, έστω κατά λάθος, ότι πρέπει να το πει πριν το διαπιστώσουν οι Αρχές γιατί μετά δεν θα μπορέσει να πει ούτε κουβέντα».