Το Magic Athens Pleasure Store, το πιο απολαυστικό κατάστημα ανοίγει ξανά τις πόρτες του στο κέντρο της Αθήνας και σας περιμένει για μια μοναδική εμπειρία σοκολάτας και παγωτού!

Το αγαπημένο παγωτό Magic της Algida που συνδυάζει την πλούσια, τραγανή σοκολάτα Magic με βελούδινο παγωτό βανίλια επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας και σας καλεί να ζήσετε παρέα την απόλυτη γευστική εμπειρία!

Το παγωτό Magic, με αφορμή τον περσινό εορτασμό των 25 χρόνων Magic, πάντα καινοτόμο και τολμηρό, δημιούργησε ένα μοναδικό, υψηλών προδιαγραφών κατάστημα, που αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για τους λάτρεις του παγωτού και της σοκολάτας. Το Magic Pleasure Store λοιπόν μετά την τεράστια επιτυχία και χιλιάδες πιστούς pleasureseekers, συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την απόλαυση!

Make My Magic & νέα toppings

Στο Magic Pleasure Store, έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε βήμα προς βήμα, το δικό σας μοναδικό παγωτό Magic με τη βοήθεια των Pleasure Makers, που θα σας καθοδηγήσουν σε ένα μαγικό ταξίδι στη γεύση και στην απόλαυση της σοκολάτας και του παγωτού Magic.

Το φετινό Magic Pleasure Store θα «μαγέψει» ακόμα περισσότερο τους pleasureseekers! Εκτός από τα all time classic αγαπημένα toppings, όπως καραμελωμένο αμύγδαλο, μπισκότο, καρύδα, αλατισμένο φιστίκι ή τριμμένο χώνακι με κομματάκια σοκολάτας , έρχονται νέα, ανατρεπτικά toppings που σας δίνουν τη δυνατότατα για άπειρους συνδυασμούς με την βελούδινη σοκολάτα Magic, ενώ εγγυώνται ένα απίθανο αποτέλεσμα!

Οι ανανεωμένες γευστικές προτάσεις για toppings ξεκινούν από πεπόνι, φράουλα, cranberry, κόκκους ρυζιού με κακάο, λιναρόσπορο, ηλιόσπορο και πολύχρωμη ζάχαρη μέχρι ποπ κορν με αλάτι ή καραμελωμένο, πιπερόριζα, μούσλι με τροπικά φρούτα, χαλβάς και τσίλι. Έτσι το παιχνίδι του αλμυρού με το γλυκό, των χρωμάτων και των υφών θα γοητεύσει και τους πιο απαιτητικούς pleasureseekers!

Η διαδικασία για να δημιουργήσετε το δικό σας Magic είναι απλή:

Αρχικά επιλέγετε έως 3 toppings με τα οποία θα γαρνίρετε το παγωτό σας. Σας περιμένει μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικές γαρνιτούρες. Διαλέξτε ανάμεσα στα κλασσικά, στα ιδιαίτερα και στα πιο ανατρεπτικά.

Στη συνέχεια διαλέγετε τη βάση του Magic σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε βελούδινο παγωτό βανίλια ή σοκολάτα σα βάση για το παγωτό σας.

Τέλος διαλέγετε τη Magic σοκολατένια επικάλυψη. Επιλέγετε σε ποιο από τα 3 είδη σοκολάτας Magic (κλασσική, λευκή ή μαύρη) προτιμάτε να βυθιστεί μέσα το παγωτό σας και ο Pleasure Maker θα δημιουργήσει μπροστά σας το δικό σας μοναδικό παγωτό ξυλάκι Magic.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, το Magic Pleasure Store είναι ο πρώτος από τους πολλούς σταθμούς του #discoverpleasure. Σας προσκαλούμε λοιπόν, να συμμετέχετε κι εσείς στο Magic Pleasure Movement και να ανακαλύψετε την απόλαυση Magic στους επόμενους αναπάντεχους Magic Pleasure σταθμούς που θα σας αποκαλυφθούν το καλοκαίρι!