Μοιραία στάθηκε η πτώση από το μπαλκόνι του σπιτιού της για την 70χρονη Γεωργία Κάγκουρα στο κέντρο της Κρέστενας το απόγευμα της Δευτέρας. Η άτυχη γυναίκα αν και είχε τις αισθήσεις της μετά την πτώση, κατά την άφιξή της στο νοσοκομείο Πύργου υπέκυψε στα τραύματά της.

Το ατύχημα που είχε τραγική κατάληξη, συνέβη λίγο πριν από τις 7,30 το απόγευμα, στο κέντρο της πόλης, επί του κεντρικού δρόμου της οδού Ξενοφώντος, λίγα μέτρα πριν την κεντρική πλατεία.

Η 70χρονη βρισκόταν στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου στο σπίτι της, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε στο κενό.

Αρχικά φάνηκε πως στάθηκε τυχερή καθώς την απότομη πορεία προς το έδαφος ανέκοψαν οι πορτοκαλιές του διπλανού κήπου, πέφτοντας έτσι με μικρότερη ταχύτητα.

Την πτώση της 70χρονης αντιλήφθηκαν στα επόμενα λεπτά γειτόνισσές της, που σαστισμένες, άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. Άμεσα έφτασαν στο σημείο άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, με τους τελευταίους να βοηθούν τους διασώστες του ΕΚΑΒ να μεταφέρουν την άτυχη γυναίκα από το σημείο που είχε πέσει. Αν και τραυματισμένη, η 70χρονη είχε τις αισθήσεις της την ώρα που μεταφέρθηκε στο ασθενοφόρο για να διακομιστεί στο νοσοκομείο Πύργου.

Όμως η κατάστασή της φτάνοντας στον Πύργο άρχισε να επιδεινώνεται ραγδαία με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να την κρατήσουν στη ζωή, όπως αναφέρει το ilialive.gr.

Δυστυχώς όμως η ηλικιωμένη γυναίκα δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ είχε φτάσει στο νοσοκομείο.

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία όπου ήταν γνωστή η ίδια και η οικογένειά της.