Ένα νέο περιστατικό βίας κατά του Βαγγέλη Γιακουμάκη που έγινε στη Θεσσαλονίκη φαίνεται πως αποκαλύφθηκε κατά τον νέο κύκλο καταθέσεων φοιτητών της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Ο Βαγγέλης φέρεται να είχε πέσει θύμα χλευασμού και επίθεσης από έναν συμφοιτητή του κατά τη διάρκεια εκδρομής τους στη Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός, είχε κοροϊδέψει τον Βαγγέλη κι όταν εκείνος αντέδρασε, επιτέθηκε εναντίον του και άρχισε να τον χαστουκίζει. Μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση καθηγητών και σπουδαστών για να λήξει το περιστατικό.

Τις επόμενες ημέρες ο νεαρός αναμένεται να κληθεί ώστε να καταθέσει στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Ο σχηματισμός της δικογραφίας θα ολοκληρωθεί μετά και τον τελευταίο κύκλο καταθέσεων που αναμένεται να ανοίξει την επόμενη εβδομάδα.

Πρόκειται για συμφοιτητή του από τη Βόρεια Ελλάδα που εκτός από τους «νταήδες» Κρητικούς, προχωρούσε σε «καψώνια» σε βάρος του άτυχου σπουδαστή.

Την ίδια ώρα η υπόθεση παίρνει άλλη τροπή και από τις αποκαλύψεις που έκανε ο δικηγόρος της οικογένειας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο 20χρονος να μην έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του, αλλά να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.