Το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης βράβευσε την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, απένειμε στους βολεϊμπολίστες τιμητικά διπλώματα, ενώ αυτοί του χάρισαν μια φανέλα και μια μπάλα με τις υπογραφές τους.

Ο κ. Μπουτάρης, αφού συνεχάρη τους αθλητές του βόλεϊ, έκανε έκκληση στην κυβέρνηση να λυθεί το θέμα της βίας στα γήπεδα, λίγες ώρες μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην πόλη με αφορμή τον τελικό του κυπέλλου χάντμπολ ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

«Μόνο η κυβέρνηση μπορεί να σταματήσει τη βία στα γήπεδα. Από την Παρασκευή υπάρχει πόλεμος από ΑΕΚτζήδες και ΠΑΟΚτζήδες σε διάφορες γειτονιές της Θεσσαλονίκης. Η κυβέρνηση οφείλει να το λύσει το θέμα. Δεν μπορούνε οικογένειες να πάνε στα γήπεδα. Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.

Ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Δικεφάλου, Βασίλης Κουρνέτας, από την πλευρά του ανέφερε: «Η σημερινή βράβευση μας δίνει δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια. Όχι μόνο για το στόχο, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά να φέρουμε κόσμο και μικρά παιδιά στο γήπεδο».

Τα συγχαρητήριά τους στην ομάδα βόλεϊ έδωσαν επίσης ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Σταύρος Καλαφάτης, οι επικεφαλής των υπολοίπων παρατάξεων, καθώς και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Μπουτάρης στο επόμενο δημοτικό δημοτικό συμβούλιο θα τιμηθεί η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

(Πηγή φωτογραφιών: seleo.gr)