Νεκρός ανασύρθηκε από τη θάλασσα μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, 70χρονος, ο οποίος στις 2 τα ξημερώματα έπεσε στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου, στην Κρήτη.

Το χρονικό

Το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου ειδοποιήθηκε στις 2.01 από αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος είδε από απέναντι το αυτοκίνητο να βουλιάζει με αναμμένα τα φώτα. Αμέσως, σύμφωνα με το anatolh.com ειδοποιήθηκε η Ομάδα Διάσωσης Κρήτης, άνδρες της οποίας, μαζί με έναν άνδρα του Λιμενικού βούτηξαν μόλις έφθασαν στο σημείο προσπαθώντας να εντοπίσουν το όχημα που βρέθηκε αρκετά μέτρα σε απόσταση από την προβλήτα, μέσα στο βυθό.

Αφού εντόπισαν το όχημα οι άνδρες της Ομάδας Διάσωσης άνοιξαν και ανέσυραν τον νεκρό στην επιφάνεια απ’ όπου τον παρέλαβε στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στη συνέχεια στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση ανάσυρσης του επιβατικού αυτοκινήτου, μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο οδηγός του. Οι άνδρες της Ομάδας Διάσωσης με στολές δύτη βούτηξαν και έδεσαν το όχημα με ιμάντες και ιδιωτικός γερανός που εκλήθη και μετέβη στο σημείο ανέσυρε το όχημα στην προβλήτα.