Υπερχείλισε και πάλι ο Σπερχειός, ξυπνώντας μνήμες από την πρόσφατη κακοκαιρία. Οι βροχές του τελευταίου 48ώρου και οι πληγές από την προηγούμενη κακοκαιρία, ήταν η αιτία που τα νερά του Σπερχειού πλημμύρισαν και πάλι πολλά στρέμματα καλλιεργειών στα καμποχώρια της Λαμίας.

Στο δρόμο από Λαμία για Γοργοπόταμο τα νερά του ποταμού βγήκαν στο δρόμο, στο ύψος του Φραντζομυλου, με αποτέλεσμα η τροχαία από νωρίς τα ξημερώματα να διακόψει την κυκλοφορία.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η κυκλοφορία γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς, ενώ η τροχαία είναι σε επιφυλακή αν χρειαστεί να διακόψει και πάλι την κυκλοφορία. Το ίδιο ισχύει και για το ρέμα του Ξηριά στη Ροδίτσα.

Χθες βράδυ από την ισχυρή βροχόπτωση έγινε κατολίσθηση στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Αθήνα, στο 193χλμ στο ύψος της Αγίας Τριάδας. Οι πέτρες που αποκολλήθηκαν από το βράχο είχαν πέσει μέσα στη ΛΕΑ, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει κάποιοι ιδιαίτερο πρόβλημα.

Οι υπηρεσίες είναι σε επιφυλακή για τον Σπερχειό, αφού η στάθμη ανεβαίνει επικίνδυνα, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε και πάλι έντονες βροχοπτώσεις στην περιοχή.