Ιδιαίτερα στενοχωρημένη είναι η Μαίρη, η γυναίκα που στοχοποίησε ο Τάσος Ξιαρχό για τα κιλά της, με αποτέλεσμα το περιστατικό να πάρει μεγάλες διαστάσεις και ο χορογράφος να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και τώρα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

«Επειδή όλο αυτό που φέρνει στρες και δεν θέλω να χάσω τη δουλειά μου, έχω πάρει μερικές μέρες άδεια και μένω στο σπίτι λίγο να πάρω τον χρόνο μου, να ηρεμήσω, να συγκροτηθώ κι εγώ» είπε η Μαίρη στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Εγώ έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα, να απολογηθεί, να το λύσουμε και να τελειώσει η υπόθεση εκεί. Με πείραξε πάρα πολύ και με πείραξε ακόμα πιο πολύ ότι ενώ βλέπουμε έναν άνθρωπο να ταλαιπωρείται πάρα πολύ, ψυχολογικά να πέφτει και δεν του δίνουμε τον χώρο του να ανασυγκροτηθεί, δεν του δίνουμε το χώρο του να ζητήσει τη βοήθεια σωστά από τους ανθρώπους που πρέπει. Δεν είναι αστείο να παίζουμε με τέτοιες ψυχολογικές καταστάσεις, δεν είναι παιχνίδι. Νιώθω τρομερές τύψεις, νιώθω πάρα πολύ άσχημα, εγώ δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο» συνέχισε.

«Να ζητήσει βοήθεια, να μην ντρέπεται γι’ αυτό».

«Ειλικρινά θέλω να ακούσω ένα συγγνώμη. Δεν θέλω να βγει στα κανάλι ή να ανεβάσει stories. Αυτές οι κινήσεις για μένα δεν είναι απαραίτητες, μπορούσαμε να το λύσουμε μεταξύ μας» τονίζει η Μαίρη.

«Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν γονιό να μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία, να βλέπει το παιδί του να υποφέρει κι εμείς αντί να τον στηρίζουμε και να τον βοηθάμε να τον πατάμε και άλλο κάτω» καταλήγει.