Πανηγυρικό είναι το κλίμα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Εγνατίας 76 στον 3ο όροφο, στη Θεσσαλονίκη. Άπαντες, γράφει το thestival.gr, παρακολούθησαν με μεγάλη αγωνία και προσοχή τα πρώτα αποτελέσματα των exit poll και όταν βγήκαν τα ποσοστά, επικράτησε… πανζουρλισμός. Χαμόγελα, συνθήματα και πανηγύρια ήταν στο επίκεντρο, μετά την ανάκρουση των αποτελεσμάτων.

Αργότερα θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα του Βενιζέλου για να παρακολουθήσουν την έκβαση των αποτελεσμάτων, αφού η βραδιά αναμένεται να είναι μεγάλη…

Το ίδιο κλίμα επικρατεί και σε Πάτρα και Κρήτη. Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Δασκαλογιάννη του Ηρακλείου Κρήτης, τα στελέχη και οι φίλοι του κόμματος, τα exit polls, στις 19:00.

Στο εκλογικό κέντρο, γράφει το ekriti.gr, αρχίζει και μαζεύεται κόσμος, ενώ το παρών δίνουν ήδη οι υποψήφια βουλευτής Μαρία Διακάκη και ο υποψήφιος βουλευτής Νίκος Ηγουμενίδης.

Με έντονους πανηγυρισμούς έγινε πριν από λίγο το αποτέλεσμα των exit poll από τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν συγκεντρωθεί στο εκλογικό κέντρο του κόμματος στην Ερμού.

Τα στελέχη του κόμματος κάνουν λόγο για ιστορική νίκη του ελληνικού λαού. Αυτή την ώρα, όπως γράφει το thebest.gr, βρίσκονται πάνω από 200 άτομα στο κέντρο και έχουν κλείσει τον δρόμο και όσο προχωρά ο κόσμος συνεχίζει να συγκεντρώνεται.

Στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα-σύμφωνα με το onlarissa.gr -, υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα τις πρώτες ενδείξεις που φαίνεται να δίνουν νίκη και μάλιστα με διψήφιο ποσοστό επί της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα εκλογικά γραφεία των παραπάνω περιοχών.



Θεσσαλονίκη

Πάτρα

Λάρισα