Τον εφιάλτη που έζησε στο «Norman Atlantic» περιέγραψε η διασωθείσα επαγγελματίας οδηγός Ευφροσύνη Μπεζάκη.

«Τρεις συνάδελφοι μου είναι νεκροί», είπε η επαγγελματίας οδηγός η οποία κατήγγειλε στα δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας ότι κανείς δεν ειδοποίησε τους επιβάτες, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι τρεις συνάδελφοί της είναι νεκροί γιατί κοιμούνταν μέσα στα αυτοκίνητά τους στο γκαράζ του πλοίου όπου ξέσπασε η φωτιά.

Σοκαριστική είναι και η περιγραφή της διασωθείσας του Norman Atlantic Πολύμνιας Δημητρουλάκη, που μετά από 48 ώρες περιπέτειας έφθασε τα ξημερώματα στο λιμάνι της Πάτρας με το πλοίο Europa Cruise.

Η κ. Δημητρουλάκη περιγράφει με σοκαριστικές λεπτομέρειες τα όσα βίωσε επί δώδεκα ολόκληρες ώρες πάνω στο φλεγόμενο πλοίο μαζί με τον σύζυγό της, ενώ καταγγέλλει ότι οι Ιταλοί έδιναν προτεραιότητα στη διάσωση των δικών τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι Ιταλοί μας κλωτσάγανε, μας κλωτσάγανε οι Ιταλοί. Με βάλανε στο σωσίβιο και δεν με ανεβάζανε επάνω, μου βγάλανε το σωσίβιο και βάζανε τους δικούς τους, Ιταλούς. Με πετάξανε, βάλαμε σωσίβιο μαζί με τον άνδρα μου και μετά ήρθε ένας Ιταλός, μου πέταξε το σωσίβιο, έβαλε έναν δικό του και τον ανέβασε επάνω».


Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις