Τα καταστήματα PAUL, με αφορμή την επέτειο των 125 χρόνων, δημιούργησαν μοναδικές και ευφάνταστες χριστουγεννιάτικες προτάσεις που θα κάνουν την πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου ακόμα πιο λαμπερή.

Οι έμπειροι αρτοποιοί και ζαχαροπλάστες, βάζοντας όλο το πάθος και την τέχνη τους, ετοίμασαν στο πνεύμα των Χριστουγέννων, ένα μοναδικό μενού που περιλαμβάνει: γκουρμέ ψωμιά για να συνοδεύσουν το γιορτινό τραπέζι, όπως το ψωμί σίκαλης με σταφίδες, παραδοσιακή γαλλική Βασιλόπιτα με σφολιάτα και κρέμα αμυγδάλου ή μήλου, εκρηκτικά επιδόρπια, όπως ο χριστουγεννιάτικος κορμός «bûche poire chocolat» με mousse σοκολάτας, παντεσπάνι, κρυσταλλιζέ compotée αχλάδι, τραγανή πραλίνα και επικάλυψη μαύρης σοκολάτας, μπριος ανθρωπάκια, macarons και πολλές άλλες λιχουδιές, σύμφωνα με τις παραδοσιακές και διαχρονικές γαλλικές συνταγές.

Ειδικά για τις φετινές γιορτές, δοκιμάστε το χριστουγεννιάτικο γλυκό «l’entremet Bougie», ένα επιδόρπιο που θα ξαφνιάσει τους καλεσμένους σας με το ιδιαίτερο σχήμα του, σαν χριστουγεννιάτικο κερί, αλλά και με τη μοναδική του γεύση.

Απαλή κρέμα Bavaroise βανίλιας με μαλακό παντεσπάνι, compotée βατόμουρο και επικάλυψη λευκής σοκολάτας συνθέτουν ένα μοναδικό γλυκό που η γεύση του θα εντυπωσιάσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Γευτείτε, λοιπόν, τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες Paul, που αποτελούν τον ορισμό της απόλυτης εορταστικής εμπειρίας και της γλυκιάς ευτυχίας των γιορτών και δώστε λάμψη στο εορταστικό τραπέζι σας, εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους σας.

Καταστήματα PAUL υπάρχουν στην Κηφισιά, Λεβίδου 4, στην Αθήνα, Πανεπιστημίου 10 και στη Γλυφάδα, Πλατεία Εσπερίδων και Κύπρου 70.