Το αγαπημένο ArGOODaki των Goody’s, ο πλέον καταξιωμένος και αναγνωρισμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς, έχοντας υποστηρίξει χιλιάδες παιδιά σε ανάγκη και τις οικογένειές τους, μάς καλεί και φέτος για 13η χρονιά να συμμετέχουμε ενεργά σε μια εκστρατεία έμπρακτης προσφοράς και αγάπης.

Αυτά τα Χριστούγεννα το ArGOODaki σχεδιάζει και υλοποιεί μια ακόμα ξεχωριστή πράξη αλληλεγγύης, αγκαλιάζοντας τα παιδιά των ακριτικών νησιών Ψαρά και Άγιος Ευστράτιος. Στόχος της φετινής εκστρατείας αγάπης είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών των παιδιών που κατοικούν στα δύο πανέμορφα ακριτικά νησιά της χώρας.

Όλοι μαζί θα βοηθήσουμε ώστε να καλύψουμε ελλείψεις σε πολύτιμο εκπαιδευτικό εξοπλισμό των σχολείων στα Ψαρά και τον Άγιο Ευστράτιο…όπως υπολογιστές, διαδραστικούς πίνακες, φωτοτυπικά μηχανήματα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, βιβλιοθήκες, βιβλία και άλλα χρήσιμα, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα τους.

Mε κάθε γεύμα ArGOODaki, επιλέγουμε ανάμεσα σε πέντε νέα είδη της συλλογής των αγαπημένων μας λούτρινων φίλων και συνεισφέρουμε ουσιαστικά
σε έργα αφιερωμένα αποκλειστικά στα παιδιά κάνοντας πράξη το μήνυμα ότι: Η αγάπη δεν έχει όρια!

Δείτε ο video από το ταξίδι του #ArGOODaki στα ακριτικά νησιά