Για άλλη μια φορά το γήπεδο της Ελούντας είχε την τιμητική του, αφού μετά τα πρόβατα που παρακολούθησαν το κόρνερ και αποχώρησαν, το σκυλάκι που μπλόκαρε με…μπλονζόν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, την παράσταση αυτή τη φορά αποφάσισε να κλέψει ένας…τράγος. Το συμπαθές τετράποδο αποδείχτηκε αρκετά…ποδοσφαιρόφιλο και μάλιστα διέκοψε το παιχνίδι αρκετές φορές.

Το ασυνήθιστο γεγονός έλαβε χώρα στο παιχνίδι Ελούντα – ΟΦΙ με τον τράγο να διακόπτει το παιχνίδι στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και ενώ το σκορ βρισκόταν στο 0-0. Ο τράγος μπήκε από ένα κενό της περίφραξης και άρχισε να…σουλατσάρει κοντά στο τέρμα, όπου στην αρχή ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων και ο συμπαίκτης του προσπάθησαν να τον απομακρύνουν. Τελικά δύο αναπληρωματικοί ποδοσφαιριστές, πιάνοντας ο καθένας από ένα κέρατο, οδήγησαν τον τράγο πίσω στα χωράφια.

Όμως, ο τράγος αποδείχτηκε αρκετά πεισματάρης και ξαναμπήκε στο γήπεδο για να ακολουθήσει δεύτερη διακοπή. Μπλέχτηκε στα δίχτυα, έψαξε για νερό, μπήκε ο ίδιος γκολ, μέχρι το σημείο που μπήκε κάποιος νεαρός από την κερκίδα, ο οποίος φαίνεται πως είχε την ανάλογη…εμπειρία και ανέλαβε δράση. Με αποφασιστικότητα και με μια αστραπιαία κίνηση, έπιασε τον τράγο από τα κέρατα και τον οδήγησε στην έξοδο τρέχοντας, για να εισπράξει το θερμό χειροκρότημα από την κερκίδα, όπως αναφέρει το anatolhsport.com.

Με κάποιες πέτρες το κενό καλύφθηκε και ο τράγος δεν ξαναμπήκε, όμως ο ίδιος παρέμεινε σε όλο το ματς κοντά στο γήπεδο, παρακολουθώντας με ενδιαφέρον την αναμέτρηση, κάνοντας τα απαραίτητα διαλείμματα…κολατσιού.

Δείτε το αστείο βίντεο: