Εξασφαλίστε τον καθαρισμό και προστασία κάθε επιφάνειας με τα προϊόντα νανοτεχνολογίας Ceracoat.

Όλα τα προϊόντα νανοτεχνολογίας Ceracoat είναι κεραμικά, έχουν ως βάση το νερό και δεν περιέχουν επιβλαβή χημικά συστατικά όπως σιλικόνη, διαλύτες, πετρελαιοειδή και φθοροάνθρακα. Δημιουργούν ένα αόρατο, κεραμικό προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια τοποθέτησης το οποίο διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ αφήνουν την επιφάνεια να «αναπνέει» φυσικά.

Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με άλλα προϊόντα, τα οποία καταστρέφονται σταδιακά από τον ήλιο, τον πάγο και το καθάρισμα. Είναι ανθεκτικά ακόμα και σε πλύση με χημικά καθαριστικά ενώ αντίθετα άλλα παρόμοια προϊόντα πρέπει να επανατοποθετηθούν στην επιφάνεια μετά τον καθαρισμό με χημικά καθαριστικά.

Μία και μόνο επίστρωση με τα κεραμικά προϊόντα νανοτεχνολογίας Ceracoat αρκεί για την προστασία της επιφάνειας δίχως να χρειάζονται συμπληρωματικά προϊόντα (ειδικά πανάκια, γαλακτώματα, κλπ).

Τα ελβετικά προϊόντα Ceracoat παρέχουν προστασία σε: υφάσματα, δερμάτινα, γυάλινες επιφάνειες, ξύλινες επιφάνειες, πέτρινες επιφάνειες, οχήματα, μηχανή οχημάτων, ποδήλατα.

Αναλυτικές πληροφορίες για κάθε προϊόν Ceracoat…

Ceracoat Ceramic για τα υφάσματα

Το Ceracoat Ceramic για τα υφάσματα, προστατεύει κάθε τύπο υφάσματος από τα υγρά όπως λάδι, καφέ, νερό, κλπ και την βρωμιά δίχως να επηρεάζει την υφή και το χρώμα του υφάσματος με αποτέλεσμα την μείωση του συχνού καθαρισμού και απορρυπαντικών. Μπορεί να εφαρμοστεί ενδεικτικά σε:

Ενδύματα εργασίας
Χαλιά – Μοκέτες
Κουρτίνες
Πετσέτες
Υφασμάτινους Καναπέδες
Υφασμάτινες καρέκλες
Στρώματα Κρεβατιού
Υφασμάτινα Υποδήματα
Τσάντες
Καθίσματα οχημάτων

Ceracoat Ceramic για τις γυάλινες επιφάνειες

Το Ceracoat Ceramic για τις γυάλινες επιφάνειες καθαρίζει και προστατεύει την επιφάνεια από την βρωμιά, τους ρύπους, τα άλατα, τους μύκητες και τα βρύα και τις καθιστά εύκολες στο καθάρισμα δίχως την χρήση χημικών καθαριστικών. Μπορεί να εφαρμοστεί ενδεικτικά σε:

Παράθυρα
Γυάλινες προσόψεις κτιρίων
Φωτοβολταϊκά Πάνελ
Μπάνιο
Κουζίνα

Ceracoat Ceramic για τις ξύλινες επιφάνειες

Το Ceracoat Ceramic για τις ξύλινες επιφάνειες προσφέρει προστασία στις ξύλινες επιφάνειες οι οποίες είναι απορροφητικές από το νερό, τα υγρά, τους μύκητες και τα βρύα. Εφαρμόζεται ενδεικτικά σε:

Ξύλινα πατώματα
Ξύλινα δοκάρια
Ξύλινες Κολόνες
Σάουνα
Ξύλινα έπιπλα
Ξύλινα Παγκάκια

Ceracoat Ceramic για τις δερμάτινες επιφάνειες

Το Ceracoat Ceramic για τις δερμάτινες επιφάνειες προστατεύει την επιφάνεια από την βρωμιά και τα υγρά ενώ παράλληλα χαρίζει την χαμένη φυσική γυαλάδα και δεν χρειάζονται μετά την τοποθέτησή του ειδικά καθαριστικά και γυαλιστικά. Εφαρμόζεται ενδεικτικά σε:

Δερμάτινα Παπούτσια
Δερμάτινα Καθίσματα
Δερμάτινες Αποσκευές
Δερμάτινο Σαλόνι
Δερμάτινα ρούχα

Ceracoat Ceramic για τα οχήματα

Το Ceracoat Ceramic για τα οχήματα προσφέρει προστασία από την βρωμιά, τα υγρά και την λάσπη. Μετά την εφαρμογή του δεν χρειάζονται πλέον χημικά καθαριστικά και γίνεται εξοικονόμηση χρημάτων. Εφαρμόζεται ενδεικτικά σε:

Αυτοκίνητα
Φορτηγά
Μοτοσικλέτες

Για την προστασία του κινητήρα του οχήματος Ceracoat Engine Care

Είναι ιδανικό για όλους του τύπους κινητήρων καθώς και για τα κιβώτια ταχυτήτων, υδραυλικών συστημάτων και αναρτήσεων. Τα κεραμικά στοιχεία του προϊόντος προσκολλώνται στα μεταλλικά μέρη του κινητήρα δημιουργώντας ένα προστατευτικό φιλμ. Αποτέλεσμα η μείωση κατανάλωσης λαδιού, θορύβου εξάτμισης και καυσαερίων ενώ αυξάνει την ζωή και την απόδοση του κινητήρα. Προστατεύει επίσης τον κινητήρα κατά την εκκίνησή στο κρύο.

Για τον καθαρισμό του κινητήρα Ceracoat Speed Engine Cleaner

Το Ceracoat Speed Engine Cleaner είναι για όλους του τύπους κινητήρων 4-χρονους, 2-χρονους, turbo και αγωνιστικούς κινητήρες. Καθαρίζει ολόκληρο το εσωτερικό του κινητήρα όπου η βρωμιά αποβάλλεται μέσω της εξάτμισης. Καθαρίζει βαλβίδες, καρμπυρατέρ, πιστόνια, κυλίνδρους, τοιχώματα κυλίνδρων, εμβόλων και ολόκληρο το σύστημα εξάτμισης. Δεσμεύει τις υφιστάμενες σταγόνες νερού στην δεξαμενή καυσίμου και τις εξαλείφει. Σταματά την προσκόλληση βρωμιάς στον κινητήρα, αποκαθιστά την πραγματική συμπίεση του κινητήρα και μειώνει τις εκπομπές καυσαερίων.

Για την προστασία του παρμπρζ Ceracoat Windshield Care

Παρέχει προστασία στο παρμπρίζ του οχήματος και των παραθύρων. Αποβάλλει τις σταγόνες της βροχής και τον πάγο, τα έντομα με αποτέλεσμα την καλύτερη ορατότητα κατά την διάρκεια της οδήγησης. Γίνεται λιγότερη χρήση των υαλοκαθαριστήρων και μετά από μία ορισμένη ταχύτητα του οχήματος δεν είναι απαραίτητη η χρήση τους! H εφαρμογή διαρκεί το λιγότερο για 20.000 χλμ ή πάνω κάτω για ένα χρόνο. Δεν χρειάζεστε πλέον καθαριστικά.

Ανανεωτής υαλοκαθαριστήρων

Δίνει περισσότερο χρόνο ζωής στους υαλοκαθαριστήρες του οχήματος, αφαιρεί το παλιό και χρησιμοποιημένο κομμάτι του υαλοκαθαριστήρα άμεσα και ανανεώνει την χρήση των υαλοκαθαριστήρων έως 2 φορές!

Για την προστασία του ποδηλάτου Ceracoat Bike Protector

Το Ceracoat Bike Protector προστατεύει το ποδήλατό σας (τον σκελετό, τους τροχούς, ανθρακονήματα, μέταλλο, αλουμίνιο) από τους εξωτερικούς παράγοντες. Χάτη στην Νανοτεχνολογία η επιφάνεια χρήσης είναι καλλυμένη από ένα πολύ λεπτό κεραμικό φιλμ, το οποίο προστατεύει από την βρωμιά, την βροχή, το χιόνι, τις κουτσουλιές, τον ήλιο, την λάσπη παρέχοντας λάμψη μεγάλης διάρκειας. Μετά τη χρήση του Ceracoat Bike Protector, δεν χρειάζεστε πλέον τα παροδοσιακά χημικά καθαριστικά. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα!

Γράσο για τα ποδήλατα Ceracoat Ceramic Grease

Το Ceracoat Ceramic Grease είναι μια κεραμική πάστα με εξαιρετικές λιπαντικές ιδιότητες. Προστατεύει τις αλυσίδες και τα γρανάζια του ποδηλάτου, διατηρώντας τα σε άριστη λειτουργία ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες, εμποδίζοντας την οξείδωση και την διάβρωση. Τα συστατικά του Ceracoat Ceramic Grease δεν περιέχουν μέταλλα όπως χαλκός, νικέλιο, μολυβδαίνιο αλλά είναι από φυσικά στοιχεία, δίχως να είναι ζημιογόνο για το περιβάλλον.

Για το εσωτερικό του αυτοκινήτου χρησιμοποιούνται τα προϊόντα Ceracoat Textile Care και Ceracoat Leather Care.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ceracoatgreece.com.