Τα 17 εκατ. ευρώ που έχει φτάσει το τζακ ποτ του Τζόκερ θα διεκδικήσουν απόψε όλοι όσοι καταθέσουν τα δελτία συμμετοχής τους στο παιχνίδι του ΟΠΑΠ μέχρι τις 20:30.

Από νωρίς σήμερα, άτομα όλων των ηλικιών σπεύδουν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ για να καταθέσουν έστω κι ένα δελτίο με την ελπίδα να είναι αυτοί οι τυχεροί που θα μαντέψουν τους 5+1 αριθμούς που θα τους χαρίσουν το αστρονομικό ποσό των 17 εκατ. ευρώ.

Η κλήρωση για τα τουλάχιστον 17 εκατ. ευρώ που έφτασε το ποσό του Τζόκερ, ύστερα από 15 συνεχόμενα τζακ ποτ, θα γίνει απόψε στις 21:00 και είναι αυτή που θα αναδείξει τον ή τους τυχερούς, εκτός βέβαια κι αν επαναληφθεί η αστοχία των τελευταίων κληρώσεων και προκύψει ένα νέο τζακ ποτ.

Τα 17 εκατ. ευρώ που μοιράζει απόψε το παιχνίδι του ΟΠΑΠ είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία του Τζόκερ. Το ρεκόρ παραμένει στον Απρίλιο του 2010 όταν είχαν μοιραστεί σε τρεις τυχερούς, έπειτα από 14 τζακ ποτ, 19,2 εκατ. ευρώ.

Το επόμενο μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ από το Τζόκερ είναι 14 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία μοιράστηκαν επίσης τρεις τυχερούς το 2006, ενώ τον Ιανουάριο του 2009 ένας υπερτυχερός είχε κερδίσει 11 εκατ. ευρώ, που παραμένει μέχρι σήμερα το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει ένας μόνο παίκτης.

«Δεν χρειάζεται να σας πω κάτι. Την εικόνα την βλέπετε από μόνοι σας και θα συνεχιστεί μέχρι το βράδυ», λέει η υπεύθυνη πρακτορείου του ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Βουλής με την ουρά του κόσμου να φτάνει μέχρι την είσοδο του πρακτορείου.

«Το ενδιαφέρον του κόσμου έχει “ανέβει” αισθητά από την προηγούμενη κλήρωση, γιατί τα χρήματα είναι πάρα πολλά. Έτσι και τα ποσά που παίζονται στα δελτία είναι μεγαλύτερα και όλων των ειδών, απλά αλλά και με συστήματα», συμπληρώνει, ενώ ο κ. Γιώργος που περιμένει στην ουρά να καταθέσει το δελτίου του λέει: «Εμένα περιμένει το τζακ ποτ. Αυτό είναι το τυχερό δελτίο και τα χρήματα θα γίνουν απόψε δικά μου».

Η Μαρία που είναι άνεργη περιμένει κι αυτή τη σειρά της και δηλώνει: «Πού τέτοια τύχη! Θα καταθέσω ένα δελτίο αξίας 2,5 ευρώ γιατί δεν περισσεύουν παραπάνω. Δεν έχω παίξει ποτέ Τζόκερ, θα είναι η πρώτη φορά, μιας και το ποσό είναι μεγάλο. Ας μη γελιόμαστε όμως, οι πιθανότητες να κερδίσω εγώ προσωπικά είναι ελάχιστες. Πάντως καλό θα είναι να βρεθούν πολλοί νικητές».

«Ό,τι γίνεται εδώ σήμερα, γίνεται σε όλη την Ελλάδα», λέει ο υπεύθυνος του πρακτορείου του ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Δημητρακοπούλου στο Κουκάκι. Με τους πελάτες να συζητούν έξω από το πρακτορείο τι θα κάνουν τα πιθανά κέρδη τους. «Πρώτα θα ξοφλήσω τα χρέη μου και μετά βλέπουμε», λέει ο κ. Δημήτρης, που περιμένει να καταθέσει το δελτίο του και προσθέτει: «Δεν έχει σχέση πόσα χρήματα θα παίξεις σ’ ένα δελτίο, αρκεί να είσαι τυχερός. Αν κερδίσω θέλω να είμαι ο μοναδικός νικητής».