Η Nak shoes καλωσορίζει επίσημα το φθινόπωρο με την παρουσίαση της νέας κολεξιόν «Φθινόπωρο – Χειμώνας ‘14» αναδεικνύοντας την κομψότητα, την άνεση και την καινοτομία.

Τι περιλαμβάνει; Φέτος, οι λάτρεις του παπουτσιού θα έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα σε μοντέλα γνωστών σχεδιαστών όπως ο αγαπημένος Αμερικανός Steve Madden με μία συλλογή από φλατ biker μποτάκια, ankle με ωραία κοψίματα που αγκαλιάζουν το πόδι αλλά και στιλάτες γόβες για τις… πιο ιδιαίτερες βραδιές. Παράλληλα, πιστή στην υπόσχεση της για το σχεδιασμό και δημιουργία ποιοτικών υποδημάτων, η Nak shoes με την private label συλλογή περιλαμβάνει ζεστά χρώματα σε γόβες με γνήσιο suede ή δέρμα για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ! Οι βιτρίνες των καταστημάτων Nak shoes θα φιλοξενήσουν και νέες αφίξεις:
Για τις γυναίκες υποδεχόμαστε τη γυναικεία συλλογή Rockport με την τεχνολογία Adiprene by adidas που ανατρέπει τους κανόνες κίνησης. Το brand που αγαπήθηκε ήδη από τους άντρες έρχεται τώρα να συναρπάσει και τις γυναίκες με την αθλητική τεχνολογία σε γόβες, μποτάκια και πολλά άλλα σχέδια.

Αυτή τη χρονιά έχουμε μαζί μας τη συλλογή Pikolinos, με το motto “feeling good” μας δείχνει ξεκάθαρα την κατεύθυνση της για φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Ξεχώρισε με το project “Massai”, όπου συνεργάστηκε με την Olivia Palermo, του διεθνούς fashion icon που επιμελήθηκε με φροντίδα για να μεταφέρει την κουλτούρα της φυλής παγκοσμίως.

Τα νέα συνεχίζουν δυναμικά, μαζί μας έχουμε και τα Airstep τα φθαρμένα και διαδεδομένα μποτάκια που αγάπησε όσο τίποτα ο Johnny Depp σε γυναικεία αλλά και αντρική συλλογή.

Η κολεξιόν, εμπνευσμένη από τις νέες τάσεις, περιλαμβάνει μία μεγάλη ποικιλία για όλα τα γούστα και για όλες τις ηλικίες. Φέτος η Nak shoes είναι πιο γεμάτη και εντυπωσιακή από ποτέ!