Η νύχτα των τροχαίων ήταν η χθεσινή καθώς μέσα σε λίγη ώρα σημειώθηκαν τρία πολύ σοβαρά τροχαία στους δρόμους της Κρήτης.

48χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

Ένας 48χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο σήμερα στις 3 τα ξημερώματα σε τροχαίο που συνέβη στην περιοχή του ΜΑΙΧ στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 48χρονος κάτω από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Νοσοκομείο Χανίων όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

25χρονος στην Εντατική

Μια σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε λίγες ώρες αργότερα ανάμεσα σε λεωφορείο και αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 25χρονου.

Το περιστατικό συνέβη στις 5.15 τα ξημερώματα στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 25χρονος, κάτω από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, συγκρούστηκε με λεωφορείο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και η Πυροσβεστική καθώς σύμφωνα με πληροφορίες χρειάστηκε η επέμβασή της προκειμένου να απεγκλωβίσει τον 25χρονο από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου σύμφωνα με πληροφορίες φέρει σοβαρά τραύματα και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Τρίτο τροχαίο

Μια ώρα αργότερα και αρκετά χιλιότερα σημειώθηκε νέο τροχαίο με αποτέλεμα τον τραυματισμό δύο ατόμων.

Το νέο περιστατικό συνέβη στο Ρέθυμνο στις 6.20 το πρωί.

Από το ατύχημα, που μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε, τραυματίστηκε σοβαρά μια 19χρονη κοπέλα ενώ ελαφρύτερα ένας 34χρονος.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου μετέφερε τους τραυματίες στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Πηγή: cretapost.gr