Ανασφάλιστη εργαζόταν, σύμφωνα με τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, η 40χρονη σχολική τροχονόμος του 54ου Δημοτικού Σχολείου, στην οδό Αγ. Ιωάννη Πράτσικα, που παρασύρθηκε σήμερα το πρωί από διερχόμενο όχημα!

«Σήμερα το πρωί στο 54ο Δημοτικό Σχολείο στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων έγινε σοβαρό ατύχημα όταν όχημα παρέσυρε σχολική τροχονόμο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της εργαζόμενης που εργάζεται ανασφάλιστη, όπως και οι άλλες σχολικές τροχονόμοι, σε προγράμματα του υπουργείου Παιδείας. Η σημερινή Δημοτική Αρχή για πάρα πολλά χρόνια ως παράταξη, πάλευε μαζί με τις εργαζόμενες ώστε αυτές να ασφαλιστούν. Με την ίδια συνέπεια λοιπόν απαιτεί και αγωνίζεται για την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη όλων των εργαζομένων» αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων ενώ ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, επισκέφτηκε την εργαζόμενη στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου αυτή νοσηλεύεται και ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας της.

Υπενθυμίζεται πως η 40χρονη γυναίκα παρασύρθηκε σήμερα το πρωί από Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας ηλικιωμένος ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, συνέχισε, προς στιγμήν, την πορεία του, αλλά επέστρεψε δηλώνοντας ότι δεν είχε αντιληφθεί τι είχε συμβεί και του είπαν άλλοι οδηγοί.

Η γυναίκα τραυματίστηκε στο πόδι και στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.