Bροχές και καταιγίδες αναμένουμε την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014 στη κεντρική και ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη, καθώς και στα νησιά του βορείου Αιγαίου. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα, κυρίως τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι άστατος με νεφώσεις και τοπικές βροχές, οι οποίες στα ηπειρωτικά τις θερμές ώρες της ημέρας θα ενισχυθούν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 14 έως 29 στη βόρεια Ελλάδα, 18 έως 29 στη δυτική Ελλάδα, 19 έως 29 στο βόρειο Αιγαίο και από 21 έως 33 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο βόρειο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ, ενώ στο νότιο Ιόνιο θα είναι δυτικοί – νοτιοδυτικοί 5 και τοπικά 6 μποφρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από τα νότια 5 με 6 και πρόσκαιρα στα νοτιοδυτικά και στα βόρεια τμήματα 7 μποφόρ.

Ο καιρός καθημερινά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.