Το δρόμο για το ψυχιατρείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού πήρε χθες ο 30χρονος, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής πήρε την καραμπίνα και βγήκε στους δρόμους της πόλης σκορπώντας τον πανικό.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 30χρονος αφού εξετάστηκε από ψυχίατρο του νοσοκομείου στη συνέχεια παρουσιάστηκε ενώπιον της ανακρίτριας Λαμίας η οποία διέταξε την προσωρινή κράτησή του στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 22.00 την Κυριακή όταν διερχόμενοι είδαν τον 30χρονο να περπατά κρατώντας μια καραμπίνα, βρίζοντας και απειλώντας τους πάντες.

«Φύγετε θα σας ρίξω…», είπε σε ένα ζευγάρι που έμπαινε στο αυτοκίνητό του. «Τι κοιτάτε ρε. Θα σας σκοτώσω.. », φώναξε σε τρία παιδιά που εκείνη την ώρα κατέβαιναν προς τα κάτω.

Ευτυχώς ένας διερχόμενος οδηγός που είχε ενημερώσει και την αστυνομία, είπε στα παιδιά να γυρίσουν πίσω και να απομακρυνθούν, ενώ την ίδια ώρα ο 30χρονος πυροβολούσε στον αέρα.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικά, οι οποίοι απέκλεισαν την περιοχή. Ο οπλισμένος άνδρας μόλις είδε τους αστυνομικούς φώναξε. «Ήρθατε; Θα σας σκοτώσω…»

Αμέσως μετά πυροβόλησε το περιπολικό και στη συνέχεια μια μηχανή της ΔΙ.ΑΣ. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιος αστυνομικός ή περίοικος.

Οι αστυνομικοί με τα όπλα στα χέρια του φώναζαν: «παραδώσου και δεν θα πάθεις τίποτα…», ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσαν να τον πλησιάσουν, καλυμμένοι πάντα πίσω από κάποια αυτοκίνητα. Έτσι, κάποια στιγμή κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν.