Χαριστικό παζάρι βιβλίου συναδελφικής αλληλεγγύης έξω από το υπουργείο Οικονομικών, στο χώρο όπου έχουν κατασκηνώσει οι καθαρίστριες, πραγματοποιεί την Τρίτη 1η Ιουλίου, στις 18:00, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Αττικής.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα, οι καθαρίστριες «συνεχίζουν τον πολύμηνο αγώνα τους, διεκδικώντας το αυτονόητο, το δικαίωμα στην εργασία, στη ζωή και την αξιοπρέπεια. Μαζί τους είναι οι σχολικοί φύλακες και οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Πρόκειται για έναν εμβληματικό αγώνα που γίνεται σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Το παζάρι που διοργανώνουμε έχει τον χαρακτήρα της έκφρασης της ταξικής μας αλληλεγγύης, της οικονομικής στήριξης στον αγώνα όλων αυτών και της σύνδεσής του με τους δικούς μας αγώνες».

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Αττικής καλεί «όλους τους συναδέλφους μας να πλαισιώσουμε με την παρουσία μας και την έμπρακτη υποστήριξη μας το σύνολο των δράσεων που γίνεται σε αυτό το πλαίσιο (π.χ. φέρνουμε βιβλία για το χαριστικό παζάρι). Καλούμε τα εργατικά σωματεία και τις συλλογικότητες να συναντηθούμε σε αυτόν τον τόπο αγώνα τόσο την ημέρα εκείνη όσο και μέχρι την τελική του νίκη».