Το όνομά του βαρύ σαν ιστορία στο χώρο της υποκριτικής. Ο Πέτρος Φυσούν υπήρξε θιασάρχης και θεατρικός επιχειρηματίας και μέλος του Ινστιτούτου Καταναλωτών.

Τιμήθηκε με πολλά βραβεία όπως του Α΄ ανδρικού ρόλου στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου 1963 και 1964 καθώς και με το Α΄ Βραβείο Ανδρικού ρόλου στο Φεστιβάλ Θεάτρου Ιθάκης το 1975.

Παρά την τεράστια επιτυχία του όμως ο Πέτρος Φυσούν πέρασε μία πολύ άσχημη περίοδο στη ζωή του. Η σπιτονοικοκυρά έκανε έξωση σε αυτή και στη σύζυγό του για 400 ευρώ. Τότε εκείνος και η Νικολέτα Χατζηχρήστου, άρχισαν να διαμαρτύρονται και να μιλούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Πλέον όμως, ο Πέτρος Φυσούν και η σύζυγός του, χάρη στη βοήθεια αρκετών φίλων τους, έχουν βρει ένα σπίτι και μένουν, όπως λέει το φιλικό τους περιβάλλον, και προσπαθούν να επιβιώσουν. Άλλωστε, όπως λένε, είναι θύματα κι αυτοί της κρίσης όπως και κάθε Έλληνας.

Ο Πέτρος Φυσούν πάντως με τον οποίο επικοινώνησε το newsbeast.gr δε θέλει να αναφερθεί στα προβλήματα που είχε. Κοιτά τη ζωή του από εδώ και πέρα και εύχεται να τελειώσουν τα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών.
Θέλει πάντως να δώσει μια συμβουλή στους νέους: Να δοκιμάσουν την τύχη τους στην υποκριτική, αν τους ενδιαφέρει, αλλά πάντοτε να σκέφτονται και την εναλλακτική λόγω των δύσκολων καιρών.

Ασχολείται ακόμη με τα θεατρικά δρώμενα άλλωστε και παλεύει, έστω και με τον τρόπο του, για το καλύτερο δυνατό. Όμως, γνωρίζει τις δυσκολίες της καθημερινότητας από πρώτο χέρι.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».