Το γνωστό all day long bio cafe-restaurant Nice ‘n’ Easy στο Κολωνάκι τιμά τους Earth Friendly Products Hellas, και σε συνεργασία με εταιρείες όπως, TuVunu Greek Mountain Tea, HEEL (Hellenic Ethical Eco- Friendly Fashion Lab) και την ταινία «Μία πράσινη ιστορία» διοργανώνει και παρουσιάζει την Earth Week Hellas. Εκπλήξεις, προϊόντα που αγαπούν το περιβάλλον και ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού τόσο στο φημισμένο στέκι στο Κολωνάκι όσο και στο ολοκαίνουριο αδερφάκι του (έκανε την εμφάνισή του στις αρχές Απριλίου) στην Κηφισιά σας περιμένουν.

Εμπνευσμένες γευστικές επιλογές «Από το αγρόκτημα στο τραπέζι σας» και τον σεφ του εστιατορίου σας δίνουν τη δυνατότητα να πάρετε μέρος από 22 έως 26 Απριλίου (όλη μέρα) σε αυτή την ξεχωριστή διοργάνωση, που κρύβει μικρές εκπλήξεις σε καθημερινή βάση, για όσους παρευρεθούν στο εστιατόριο τις συγκεκριμένες μέρες.


Το εστιατόριο φημίζεται ούτως ή άλλως για την ξεχωριστή φιλοσοφία που πρεσβεύει, τις υγιεινές αλλά και πεντανόστιμες προτάσεις, την έμφαση στα βιολογικά και οικολογικά προϊόντα και το σεβασμό στις αγνές πρώτες ύλες. Οι χώροι του, τόσο στο Κολωνάκι όσο και στην Κηφισιά, έχουν αρκετές κινηματογραφικές αναφορές, όπως άλλωστε και τα πιάτα που φέρουν ονόματα διάφορων αστέρων. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το πρωινό σας, το brunch σας και γεύματα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Info

Ομήρου 60 & Σκουφά, Κολωνάκι

Τηλ. +30 210 3617201

Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά

Τηλ. +30 210 8082014

[email protected]

www.niceneasy.gr

Καθημερινά: 09.00-01.30

Από 15 ευρώ / άτομο

Αν θέλετε να μάθετε τις δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε αλλά και ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!