Τόσο η Εκκλησία όσο και ο δήμος της Αθήνας έχουν στόχο «την καλύτερη εξυπηρέτηση των ανθρώπων». Αυτό επεσήμανε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών. Ιερώνυμος, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον δήμαρχο, Γιώργο Καμίνη.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, η οποία διήρκεσε περίπου 20 λεπτά, ο κ. Καμίνης αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο του δήμου που γίνεται σε συνεργασία με την Εκκλησία αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια: «Ο Δήμος Αθηναίων θα συνεχίσει το κοινωνικό έργο με μεγαλύτερη ένταση και συνεργασία με την Εκκλησία».

Ο Ιερώνυμος απ την πλευρά του ευχήθηκε στο κ. Καμίνη καλή επιτυχία επισημαίνοντας στην καλή συνεργασία δήμου-Αρχιεπισκοπής. «Είναι αλήθεια ότι έχουμε διαφορές με τον δήμαρχο αλλά έχουμε και πολλά σημεία στα οποία συνεργαστήκαμε και συνεργαζόμαστε γιατί αποβλέπουμε και οι δυο στο πως θα εξυπηρετήσουμε καλύτερα τον άνθρωπο», σημείωσε με νόημα ο αρχιεπίσκοπος.

Καταλήγοντας, ζήτησε από όλους τους υποψηφίους έντιμο αγώνα: «Εύχομαι και στον δήμαρχο και σε όσους ποθούν να πάει αυτός ο τόπος μπροστά, οι αγώνες να είναι, τίμιοι, ειλικρινείς, αντικειμενικοί, ώστε κι ο λαός μας να δει το καλύτερο αποτέλεσμα».

Λίγο πριν ο αρχιεπίσκοπος, Ιερώνυμος, είχε συνάντηση και με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Κουμουτσάκο, ο οποίος ζήτησε την ευχή του για τις εκλογές.

Πηγή: dogma.gr