Σε εξέλιξη βρίσκεται προανάκριση του Β’ Τμήματος Τροχαίας Θεσσαλονίκης για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε, το μεσημέρι, το τροχαίο στην περιφερειακή οδό της πόλης, στο ύψος του κόμβου Πανοράματος – Πυλαίας, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας αλλοδαπός και να τραυματιστούν ελαφρά άλλα τέσσερα άτομα.

Το τροχαίο προκλήθηκε, όταν επικαθήμενο όχημα τηλεοπτικού συνεργείου που κινείτο από δυτικά προς ανατολικά συγκρούστηκε – αρχικά – με δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας και στη συνέχεια πέρασε από τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και κατέληξε στο ρεύμα προς δυτικά, όπου συγκρούστηκε με άλλα πέντε διερχόμενα αυτοκίνητα. Το ένα εξ’ αυτών οδηγούσε ο άνδρας που έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις αρχές νεκρός είναι 58χρονος Βούλγαρος οδηγός, ενώ ελαφρά τραυματισμένοι είναι δύο οδηγοί, 36 και 29 ετών και δύο επιβάτες οχημάτων, 35 και 56 χρόνων. Για τον απεγκλωβισμό ατόμων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν για την παροχή των πρώτων βοηθειών σε νοσοκομεία της πόλης.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, το οδόστρωμα στο σημείο που έγινε το δυστύχημα ήταν βρεγμένο λόγω βροχόπτωσης. Η περιφερειακή οδός παρέμεινε κλειστή μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα που είχαν εμπλακεί στο τροχαίο. Για μεγάλο χρονικό διάστημα σημειώθηκαν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα.