Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 D.O.M.I. είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τα μέλη και τους φίλους του για μια μοναδική ευκαιρία κατάρτισης και απασχόλησης 50.000 νέων ανέργων.

Πρόκειται για την ολικώς επιδοτούμενη δράση του Υπουργείου Εργασίας «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους ηλικίας έως 29 ετών», στο πλαίσιο της οποίας στον άνεργο χορηγείται επίδομα έως 2.700 ευρώ για θεωρητική κατάρτιση και πρακτική άσκηση. Η δράση θα ωφελήσει νέους ανέργους, πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ και αποφοίτους ΙΕΚ, Λυκείου και Γυμνασίου. Δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν οι νέοι ηλικίας έως 29 ετών που διαθέτουν και κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ.

Οι επιλεγέντες δημιουργούν, επιπλέον, σοβαρό «πάτημα» για τουλάχιστον 12μηνη εργασία σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, αφού για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα επιδοτείται το σύνολο των ασφαλιστικών εισφορών.

Αναλυτικά, η δράση περιλαμβάνει:

Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 80 ωρών
Πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα διάρκειας πέντε (5) μηνών
Υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής καθοδήγησης των καταρτιζομένων από τον πάροχο κατάρτισης, πριν και κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης
Επιχορήγηση της επιχείρησης που προβαίνει στην πρόσληψη του ωφελουμένου αμέσως μετά τη λήξη της πρακτικής άσκησης

Τι πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι

Το Συμβουλευτικό Κέντρο του ΚΔΒΜ2 D.O.M.I. είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου ανέργου για να τον στηρίξει εντελώς δωρεάν σε όλα τα στάδια της διαδικασίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να καλέσετε εγκαίρως.

D.O.M.I. | Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2

Σόλωνος 108, 10681, Αθήνα | Τ. 215 5154010 F. 215 5154011

E-mail: [email protected] || www.domiedu.gr